2021-06-02 12:27:34
Φωτογραφία για Διευκρινίσεις για τη διαδικασία υποβολής τιμολογίου μηνός Μαΐου για τα ραντεβού εμβολιασμού έναντι της Covid-19 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΗ Πλατφόρμα της KMEΣ άνοιξε για την υποβολή συνταγών του μηνός Μαΐου και για την υποβολή τιμολογίου για την καταχώρηση των ραντεβού εμβολιασμού Covid-19 για το μήνα αυτό. Το αρχείο περιλαμβάνει καταχωρήσεις από την 1/5/2021 έως και την 27/5/21.

Για τον επόμενο μήνα το αρχείο θα περιλαμβάνει τις καταχωρήσεις από την 28η   Μαΐου έως και την 27η Ιουνίου.

 

 

 

Στο τέλος του Συνοδευτικού Σημειώματος Υποβολής (ΣΣΥ) στο Πεδίο

«Συνολικό πλήθος ραντεβού εμβολιασμών (COVID-19)»

έχει συμπληρωθεί αυτόματα ο αριθμός που προκύπτει από την επιλογή που υπάρχει στις «Υπηρεσίες για φαρμακοποιούς» στην αρχική οθόνη:

Κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης του ΣΣΥ θα πρέπει να εκδοθεί :

«ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (Ραντεβού για εμβολιασμό COVID-19)»

το οποίο συστήνεται από την ΚΜΕΣ να σφραγιστεί, να αριθμηθεί, να σφραγιστεί και να υποβληθεί αυτούσιο με τα υπόλοιπα τιμολόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ  Όχι σαν «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ» αλλά σαν έντυπο «ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ»(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ  ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ)

 

Δεν απαιτείται εκτύπωση και επισύναψη του αρχείου των καταχωρήσεων που έχει πραγματοποιήσει το φαρμακείο μαζί με το τιμολόγιο αυτό. Κατά συνέπεια το «Τιμολόγιο των ραντεβού για εμβολιασμό Covid-19» υποβάλλεται μόνο του χωρίς συγκεντρωτική κατάσταση.

 

Με Εκτίμηση,

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                               ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ

 

 

farmakopoioi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ