2021-06-11 19:10:50
Φωτογραφία για Σήμερα 11 Ιουνίου, εορτάζει η Παναγία μας ως Βασίλισσα των Ουρανών …
ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ ΩΣ ΑΛΗΘΩΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕΙΝ ΣΕ ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟΝ!

Σήμερα 11 Ιουνίου, με την εορτή του Άξιον Εστίν, εορτάζει η Παναγία μας ως Βασίλισσα των Ουρανών!

Τη σημερινή μέρα εορτάζει ο Ουρανός την Θεοτόκο διότι σήμερα 11 Ιουνίου εψάλλη προς τιμή της από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ και μαζί από όλους τους Αρχαγγέλους, τα Αγγελικά Τάγματα και όλες τις Ουράνιες δυνάμεις στο Κελί Άξιον Εστίν στην Καψάλα του Αγίου Όρους ο Ύμνος που την καταξιώνει στην Ουράνια Βασιλεία.

Σήμερα εορτάζει η Παναγία μας ως Βασίλισσα των Ουρανών!

Διάλεξε ο Χριστός αυτή την ημέρα να εορτάζει το Άξιον Εστίν την ημέρα που εορτάζει και ο Μέγας Απόστολος Του Βαρνάβας που εστάλει τιμητικά από τους Αγίους Αποστόλους στην Αντιόχεια να οργανώσει την πρώτη μετά τα Ιεροσόλυμα Εκκλησία των εκεί Κυπρίων και Κυρηναίων Χριστιανών και να αναδείξει τον Παύλο ως Απόστολο των Εθνών, αφού τον έφερε από την Ταρσό στην Αντιόχεια να τους διδάξει την πίστη στον Χριστό και την Εκκλησία και μετά στην Κύπρο!


Τι μεγάλη τιμή για τον Απόστολο Βαρνάβα και την Εκκλησία της Κύπρου σήμερα να συνεορτάζει ο ιδρυτής της Εκκλησίας της Κύπρου, με την Θεοτόκο Μαρία την Παναγία μας.

Διάλεξε ο Χριστός σαν σήμερα να εορτάζει και ο σύγχρονος μέγας Άγιος Του Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Κριμαίας, που περιφερόμενος από τους διώκτες του Μαρτυρικά αγίαζε με το Μαρτύριο του τον Κόσμο του 20ου Αιώνα!

Σήμερα με τον Ύμνο που εψάλλει, το Άξιον Εστίν η Παναγία μας τιμάται ως Βασίλισσα των Ουρανών, από τους Αρχαγγέλους τους Αγγέλους τα Χερουβείμ τα Σεραφείμ όλες τις Ουράνιες δυνάμεις και τους Αγίους μας!

Σήμερα, πανηγυρίζει (λόγω ημερολογίου στις 24 Ιουνίου για μας) το Άγιον Όρος όπου τιμάται κατεξοχήν η Παναγία μας με τα δάκρυα Μετανοίας των Μοναχών και η Εφέστιος Εικόνα Του, στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους!

Σήμερα πανηγυρίζει η Κύπρος μας τον ιδρυτή της Εκκλησία της Απόστολο Βαρνάβα!

Σήμερα όλη η Δημιουργία εορτάζει και ζωογονείται διότι ενώνεται με την Βασιλεία των Ουρανών!

Σήμερα εορτάζει η Παναγία μας ως Βασίλισσα των Ουρανών!

Ανδρέας Χριστοφόρου

Πηγή: pothosmetanoias
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ