2021-06-23 15:15:12
Φωτογραφία για Αγγλία: Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Νότιγχαμ και η ιστορία του. Δείτε εικόνες και βίντεο.
Ο σταθμός του Νότινγχαμ , γνωστός εν συντομία ως Νότιγχαμ Σίτι και για περισσότερο χρονικό διάστημα ως Νότιγχαμ Μίντλαντ , είναι σιδηροδρομικός σταθμός και ταυτόχρονα στάση τραμ στην πόλη.

Είναι ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός. Είναι επίσης ένα κομβικό σημείο του συστήματος τραμ της πόλης , με μια στάση τραμ που αρχικά ονομαζόταν Station Street, αλλά τώρα είναι γνωστή ως σταθμός Nottingham.

Ο σταθμός χτίστηκε για πρώτη φορά από το Midland Railway (MR) το 1848 και ξαναχτίστηκε από την ίδια εταιρεία το 1904, με μεγάλο μέρος του σημερινού κτιρίου να χρονολογείται από τη μεταγενέστερη ημερομηνία. Τώρα ανήκει στην Network Rail και τον διαχειρίζεται η East Midlands Railway (EMR). Εκτός από τα τρένα EMR, εξυπηρετείται επίσης από τα τρένα CrossCountry και Northern και από τα τραμ του Nottingham Express Transit (NET).

Ο σταθμός ήταν ένας από τους πολλούς που κάποτε εξυπηρετούσε την πόλη του Νότινγχαμ
. Μεταξύ αυτών ήταν οι κεντρικοί σταθμοί της πόλης Nottingham Victoria on the Great Central Railway και ο Nottingham London Road στο Great Northern Railway . και οι δύο αυτοί σταθμοί είναι πλέον κλειστοί. Ένας αριθμός μικρών σταθμών εξυπηρέτησε περιοχές εκτός του κέντρου της πόλης, αλλά  μόνο αυτός ο σταθμός που παραμένει ανοιχτός εντός των ορίων της πόλης είναι ο Bulwell . Στις 12 Ιανουαρίου 2018, τα πρόσφατα ανακαινισμένα κτίρια του σταθμού του Nottingham υπέστησαν σοβαρές ζημιές από πυρκαγιά.

Σιδηροδρομικά Νέα με πληροφορίες en.wikipedia.org
sidirodromikanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ράμος στον δρόμο για Παρίσι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ράμος στον δρόμο για Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ