2021-06-26 15:36:37
Φωτογραφία για Γλυκά Νερά: Βόμβα Daily Mail με κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν - Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος έγραφε για τον δολοφόνο

Νέες αποκαλύψεις για τον γάμο της Καρολάιν Κράουτς με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πριν τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, φέρνει στο φως η Daily Mail.

Η βρετανική εφημερίδα κάνει λόγο για ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της νεκρής Καρολάιν, το οποίο, σύμφωνα με τους Βρετανούς ρεπόρτερ, βρέθηκε κάτω από κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Στο ημερολόγιο, σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, περιγράφονται, με τα "μάτια" της Καρολάιν, σκηνές ενός γάμου, που φαινόταν από καιρό ότι δεν πήγαινε καλά, καθώς οι σχέσεις της 20χρονης με τον 32χρονο πιλότο βρίσκονταν σε οριακό σημείο.

"Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της" αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα στο δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εμφανίζονται να εκτιμούν ότι πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, έχουν γραφτεί με διαφορετικού χρώματος στιλό διαρκείας και περιέχουν "κωδικοποιημένες" ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να κατανοήσει όλο το περιεχόμενο, σε περίπτωση που το ημερολόγιο έπεφτε στα χέρια του.

Περιγράφει ως "εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο" τον ίδιο της τον σύζυγο

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η "Daily Mail", η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα "DG" (Dangerous Guy"), για να περιγράψει ως "εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο" τον ίδιο της τον σύζυγο. 





Περισσότερα: thetoc

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ