2021-06-30 09:40:06
Φωτογραφία για Στο νέο πρωινό του Star η Χαρά Παππά;



 To οριστικό διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου φέρνει άμεσες εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του STAR. Η πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά, πέρασε από κάστινγκ για το πάνελ της νέας εκπομπής από τη νέα σεζόν.

Η αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου και το τέλος της εκπομπής στη «Φωλιά του Κου Κου» φέρνει άλλο αέρα στην πρωινή ζώνη του STAR. Ενώ, λοιπόν όλα δείχνουν πως το βασικό δίδυμο έχει κλειδώσει, το πάνελ της νέας εκπομπής φαίνεται πως αποτελεί ακόμα γρίφο. Μια πρώην παίκτρια του GNTM όμως πέρασε την πόρτα του καναλιού της Κάτω Κηφησιάς.

Αν και οι Γιώργος Καρτελιάς – Ελίνα Παπίλα δεν έχουν υπογράψει ακόμα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είναι οι επόμενοι παρουσιαστές του πρωινού του STAR. Το κανάλι, όμως, βρίσκεται σε αναζήτηση των υπόλοιπων μελών που θα συνθέσουν το πάνελ της εκπομπής. Μην ξεχνάμε πως αυτή θα είναι η παρθενική τηλεοπτική εμφάνιση για το ραδιοφωνικό δίδυμο. Ως εκ τούτου θα χρειαστούν ένα δυνατό υποστηρικτικό σύνολο.

Το γνωστό μας, από την παρουσία του στο GNTM, μοντέλο Χαρά Παππά πέρασε σήμερα τις πόρτες του καναλιού. Στο STAR εξετάζεται ως ένα από τα άτομα που μπορούν να πλαισιώσουν την πρωινή εκπομπή. 

-Το ρεπορτάζ ανήκει στον Χρήστο Χρήστου





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ