2021-07-02 17:40:10
Φωτογραφία για Το spoiler που έδωσε ο Λεωνίδας Κακούρης για τον νέο κύκλο των «Μελισσών»

Ο Λεωνίδες Κακούρης, ο τηλεοπτικός Δούκας που παρακολουθήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» ,μίλησε στο Love It και έδωσε spoiler.

«Νομίζω πως το Διαφάνι στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Θα υπάρχει απλώς θα μπει σε μια άλλη εποχή και με άλλα πρόσωπα στις πολύ σημαντικές θέσεις. Φέτος αισθάνομαι ότι θα ξεκινήσει μια άλλη σειρά. Αν ξεχάσουμε τι είχε συμβεί τα δύο χρόνια, εάν πιάναμε τους ήρωες από εδώ που βρίσκονται σήμερα θα ήταν μια άλλη σειρά. Δεν έχουμε πια χωράφια, δεν έχουμε πια τις δολοφονίες. Αυτά έχουν μείνει στο παρελθόν».

«Ο Δούκας έχει μια καλή πλευρά απλώς υπήρξε και αυτός κακοποιημένος στην παιδική του ηλικία και μεγαλωμένος με εντελώς λάθος τρόπο. Τον οποίο και ακολούθησε να εφαρμόζει και στα δικά του παιδιά. Για αυτό και έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με έναν τρόπο» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Στηρίζεται πάνω στο δεκανίκι του, την Μυρσίνη και προχωρά».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ