2021-07-06 20:00:06
Φωτογραφία για To story- μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη προς τον Ατζούν Ιλιτζαλί...



Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του αντίστοιχου ριάλιτι στην Τουρκία βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου οπού διεξήχθη ο μεγάλος τελικός και φυσικά ο Γιώργος Λιανός τον καλωσόρισε και του έδωσε το λόγο να μιλήσει για την εμπειρία του στο Ελληνικό Survivor αφού είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους παίκτες τόσο στο στίβο μάχης όσο και στα μεγάλα έπαθλα.

 Ο ίδιος αναφέρθηκε στους δυο φιναλίστ ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα για τον ερχομό των διδύμων τους.

 «Θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην πανέμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δυο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

 Λίγες ώρες μετά ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για τις ευχές φίλε μου. Μου λείπουν οι στιγμές μας στον Άγιο Δομίνικο» έγραψε στον Ατζούν Ιλιτζαλί ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ για τον Γιώργο Λιανό σχολίασε: «Αδερφέ μου ήσουν καταπληκτικός φέτος».

«Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση. Μου λείπει που δεν είμαι εκεί, αλλά δεν με πειράζει που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος -που το παρουσιάζει και πολύ καλά μάλιστα. Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνο εγώ, το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο. Είναι πρακτικό το θέμα: το πρώτο Survivor είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, το δεύτερο και το τρίτο είχαν πέντε και έξι. Αυτό τώρα έχει πάλι τέσσερα», είχε πει ο Σάκης για τον Γιώργο Λιανό.



Πηγή: Gossip-tv.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ