2021-07-07 16:40:13
Φωτογραφία για Το «συγγνώμη» του Ηλία Μπογδάνου στο Σακη Κατσούλη

Στην εκπομπή  Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ήταν φιναλίστ του Survivor μαζί με τον Σακη Κατσούλη . Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την λέξη «ξερνάω» που είχε πει στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Μαλιστα, ο Σάκης Κατσούλης βγήκε μέσω Skype και ξεκαθάρισε πως ολα είναι καλα.  

«Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει» είπε,, ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε στην συνέχεια . Με τον Σάκη Κατσούλη να αναφέρει: «Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεχτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν μπω στο παιχνίδι».







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ