2021-07-07 18:20:07
Φωτογραφία για Νάντια Κοντογεώργη: Αυτό το κανάλι θα είναι ο επόμενος τηλεοπτικός της σταθμός...

 



Αυλαία ρίχνει την Παρασκευή 9 Ιουλίου το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της κρατικής τηλεόρασης «ΦλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη. Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, όμως, φαίνεται πως έκαναν τους υπεύθυνους της κρατικής τηλεόρασης να πάρουν την απόφαση και να σταματήσουν την εκπομπή από την ΕΡΤ και από την απογευματινή καθημερινή ζώνη 4-6  αφού εκεί θέλουν κάτι πιο ανταγωνιστικό.

 Για αυτό και από τις 6 Σεπτεμβρίου τη ζώνη αυτή θα αναλάβουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Όσο για τη Νάντια Κοντογεώργη; Παρά τις «Κασσάνδρες» που την ήθελαν εκτός τηλεόρασης, θα αναλάβει την παρουσίαση δίωρης μαγνητοσκοπημένης εκπομπής κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ2.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews.gr, η εκπομπή θα συνεχίσει με τους ίδιους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες αφού η εταιρία παραγωγής θα είναι η ίδια -με εξαίρεση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που ήδη βρίσκεται στην ομάδα της Ελένης Τσολάκη στο «Καλοκαίρι #nοt».

 Έτσι η νέα εκπομπή θα θυμίζει πολύ την εκπομπή της ηθοποιού χωρίς να αποκλείεται να ονομαστεί και «Φλ-ΕΡΤ2», μάλιστα οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός της εβδομάδος και τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν στις αρχές Σεπτέμβρη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Μπάκας;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Μπάκας;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ