2021-07-07 17:20:07
Φωτογραφία για Και infotainment μαγκαζίνο πριν τη Ζήνα Κουτσελίνη; Τα δεδομένα στην πρωινή ζώνη ετοιμάζεται να ανατρέψει το STAR.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλο, το κανάλι ετοιμάζει δύο εκπομπές που θα προηγούνται της Ζήνας Κουτσελίνη. Συγκεκριμένα, ενδέχεται το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα να έχει δίωρη διάρκεια και να ακολουθεί infotainment εκπομπή που θα δίνει πάσα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Τίποτα, όμως, δεν έχει κριθεί ακόμα καθώς οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 9 Ιουλίου που τελειώνουν οι «Κου Κου».

Αλλαγές θα υπάρξουν και στη συντακτική ομάδα της νέας εκπομπής. Ο Γιώργος Ευφραιμίδης, ο αρχισυντάκτης των «Κου Κου» θα αναλάβει νέο project του σταθμού. Την αρχισυνταξία του νέου πρωινού του Star θα αναλάβει εκτός απροόπτου η Ελεάννα Τρυφίδου, που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το Pop Up και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αν και το νέο infotainment πρόγραμμα έχει δίωρη διάρκεια, λένε το ψυχαγωγικό πρωινό να βρεθεί στο slot 8-10 για να αποφύγει τον ανταγωνισμό με την Κατερίνα Καινούργιου και τους Λιάγκα-Σκορδά;Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ