2021-07-08 15:20:08
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για τους παίκτες του Survivor...Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα των Survivors και πώς θα εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία τους μετά το παιχνίδι σχολίασαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έκανε μια αποκάλυψη…

 Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ήδη τον έχουν πάρει τηλέφωνο τρεις παίκτες από reality για να είναι του χρόνου στο πάνελ του Πρωινού.

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα των Survivors και πώς θα εκμεταλλευτούν τη δημοφιλία τους μετά το παιχνίδι σχολίασαν στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έκανε μια αποκάλυψη…

 Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ήδη τον έχουν πάρει τηλέφωνο τρεις παίκτες από reality για να είναι του χρόνου στο πάνελ του Πρωινού:

 «Κάποιοι περιμένουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση. Έχω μιλήσει με ανθρώπους. Θα κάνω μια αποκάλυψη! Τρεις παίκτες reality με έχουν πάρει τηλέφωνο και θέλουν του χρόνου να είναι στο πάνελ. Πώς δεν περιμένουν να κάνουν τηλεοπτική καριέρα; Τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος θέλουν να έρθουν στη θέση του», τόνισε ο Λιάγκας, πετώντας και τη “σπόντα” του για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Δεν ξέρουμε αν φεύγει ο Ουγγαρέζος, έχει συμβόλαιο στον ANT1» απάντησε ο δημοσιογράφος.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ