2021-07-14 18:53:20
Φωτογραφία για Συνάντηση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων με τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων, επισκέφτηκε χθες τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από το θέμα των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από και προς το Νομό και τα μέλη του Συμβουλίου έθεσαν τους προβληματισμούς τους καθώς και προτάσεις-λύσεις αυτού του προβλήματος.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι με έγγραφο του από την 19/04/2021 έχει ζητήσει τη λειτουργία της γραμμής διότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια εξυπηρετούν τόσο τους Δημότες όσο και εκατοντάδες επισκέπτες. Η απάντηση του Υπουργείου τότε ήταν ότι θα επανέλθουν πλήρως στη κανονικότητα των δρομολογίων παρακολουθώντας βέβαια τις υγειονομικές εξελίξεις.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας τη συνάντηση υποσχέθηκε στα μέλη του Συλλόγου ότι με άμεση παρέμβαση του εκ νέου θα ζητήσει να τηρηθεί η σύμβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το Δημόσιο όσον αφορά τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Ευχή όλων είναι το συγκεκριμένο σιδηροδρομικό δίκτυο να λειτουργήσει κανονικά και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα με ηλεκτροκίνηση.

trikalanews.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ