2021-07-17 14:20:12
Φωτογραφία για Σάββας Ληχανίδης: «Δεν έχουμε μαγειρικά κόμπλεξ στην εκπομπή»...

 



Για το Cook Beef, αλλά και για τους υπόλοιπους συνεργάτες του μίλησε ο Σάββας Ληχανίδης, σε πρόσφατη συνέντευξη του.

 Πώς προέκυψε η πρόταση για την εκπομπή του Star «Cook Beef»;

Κάποια στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου από τον σταθμό και την παραγωγή και με ενημέρωσαν, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, για τη δημιουργία αυτής της εκπομπής. Στη συνέχεια, συζητήσαμε με τους υπεύθυνους τις λεπτομέρειες και, όταν οριστικοποιήθηκε η σύνθεση της ομάδας, συμφωνήσαμε επιτόπου όλοι.

Αλήθεια, είχες κάποιον ενδοιασμό γι' αυτό το εγχείρημα;

 Στην αρχή είχα έναν ενδοιασμό γιατί δεν ήξερα την τελική σύνθεση της ομάδας και αν θα καταφέρναμε να δεθούμε όλοι και να γίνουμε ομάδα. Βέβαια, μετά περισσότερα παιδιά, πέρα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη, είχαμε μια επαφή.

 Επομένως, αισθάνεσαι δικαιωμένος γι' αυτή την επιλογή σου;

 Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος γι' αυτή την επιλογή.

 Περίμενες ότι η εκπομπή θα είχε θετική ανταπόκριση δεδομένου ότι άργησε να βγει στον «αέρα» και τοποθετήθηκε σε δύσκολη μέρα και ώρα;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει η εκπομπή και νομίζω το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του καναλιού.

Αυτή η ικανοποίηση οδηγεί στην έγκριση νέου κύκλου επεισοδίων;

 Σίγουρα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά ούτε και θα ανακοινωθεί από εμάς. (Γελάει). Προσωπικά, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσω να συνδυάσω τα μαγαζιά μου με τα γυρίσματα της εκπομπής, θα το ξαναέκανα με χαρά. Άλλωστε, περνάμε τόσο καλά, γελάμε τόσο πολύ...

 Οπότε δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσα σας... 

Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός ανάμεσα μας. Ούτε καν μαγειρικός. Ο καθένας έχει αποδείξει την αξία του μόνος του, στις δουλειές που κάνει, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι, χωρίς μαγειρικά... κόμπλεξ.

 

Πηγή: My Tv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ