2021-07-17 15:00:08
Φωτογραφία για Χριστίνα Κοντοβά: Το  μήνυμά της μετά την εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μαμά της...



 Μετά την κατάθεση ψυχής της Σίσσυς Χρηστίδου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μαμά της, η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε και δημόσια να την στηρίξει.

Το μήνυμά της στο Instagram για την επί χρόνια στενή της φίλη, ραγίζει καρδιές. «Η πιο δυνατή και παράλληλα ευαίσθητη γυναίκα που ξέρω.Η φίλη μου στην πιο αληθινή πλευρά της, στην πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει. Περήφανη φίλη. Σ’ αγαπώ Σισσάκι μου», έγραψε.



Η παρουσιάστρια αποφάσισε μέσα από ένα βίντεο της στο You Tube να μιλήσει για το Γολγοθά που περνά η οικογένεια της από τον περασμένο Νοέμβριο.

 «Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα που έκλεισε η σεζόν αποφάσισα να τα πω

. Σαν οικογένεια αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πολλά πια για αυτή την ασθένεια. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη. Εδώ στο νοσοκομείο περνάμε τις περισσότερες ημέρες, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες», είπε και συνέχισε:

«Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν σοκαριστικές, ανάμεικτα και βαριά τα συναισθήματα. Είμαστε αισιόδοξοι από τη φύση μας και η μαμά μου πολύ δυνατή. Σηκώσαμε μανίκια και είπαμε πάμε να παλέψουμε αυτό το «τέρας». Πρόκειται για έναν καρκίνο στο αίμα και στο μυελό, η μόνη θεραπεία είναι η μεταμόσχευση. Τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν τα ρώτα συμπτώματα, με έντονους πόνους», είπε ενώ αποκάλυψε πως παράλληλα η μαμά της και ο μπαμπάς της πέρασαν κορονοϊό.

 «Έδωσαν μεγάλο αγώνα, ο μπαμπάς μου νοσηλεύτηκε και τελικά τα κατάφερε. Και η μαμά το αντιμετώπισε καλά παρά το γεγονός ότι είχε τη νόσο. Κάποια στιγμή όταν πήγε στο σπίτι, έχασε τις αισθήσεις της, χτύπησε κι έκανε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι. Οπότε μετά αντιμετωπίσαμε αυτό που ήταν εξίσου σοβαρό, το ξεπέρασε κι αυτό και ξεκινήσαμε τη διαδικασία για τη μεταμόσχευση.

 Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης – Χρηστίδης – εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ. Εγώ περνάω τις ημέρες μου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης (…)”.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ