2021-07-19 17:20:11
Φωτογραφία για Οριστικοποιήθηκε η Μαγγίρα...

 



Ο κύβος ερρίφθη! Ή αλλιώς, η θέση κλείστηκε και είναι πλέον οριστικό ότι η Μπέττυ Μαγγίρα τη νέα σεζόν θα καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ στη θέση της Κατερίνας Καινούργιου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς όπως φαίνεται την επόμενη σεζόν θα αναβιώσει και μία… καρμική κόντρα! Συγχρόνως, ένα πολύκροτο «διαζύγιο» θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα καθώς οι δύο πλευρές, ο τηλεοπτικός σταθμός (OPEN) και η παρουσιάστρια (Κατερίνα Καινούργιου), θα βρεθούν αντιμέτωπες στο δρόμο της Δικαιοσύνης. 

Κι ενώ όμως, η Κατερίνα Καινούργιου θα πάρει θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA, το ΟΡΕΝ έκλεισε το πρόσωπο που θα καλημερίζει καθημερινά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητά του. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά,  η διοίκηση του σταθμού συμφώνησε με τη Μπέττυ Μαγγίρα να είναι η οικοδέσποινα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους που θα βγει στον αέρα στις αρχές της νέας σεζόν.

Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο τελευταίο Your Face Sounds Familiar η Μπέττυ θα επιστρέψει μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες για την καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή του ΟΡΕΝ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν στελέχη του ΟΡΕΝ δεν θέλουν η καινούργια εκπομπή τους να… ακολουθήσει τη «γραμμή» των πρωινών καθημερινών εκπομπών, σχολιάζοντας… και ανακυκλώνοντας… τα θέματα της σόου μπιζ αλλά να δώσουν… χαρά στους τηλεθεατές και για αυτό επέλεξαν τη Μπέττυ Μαγγίρα.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ