2021-08-11 13:00:05
Φωτογραφία για Zeraw: Μιλά για την πορεία των «Vegas» και τη solo καριέρα που έχει ξεκινήσει...

 



O Zeraw έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το συγκρότημα Vegas όπου γνώρισε μεγάλη αναγνωρισημότητα και θεωρείτε ένα από τα καλύτερα pop συγκροτήματα της χώρας μας.

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, ο Zeraw ένιωσε την ανάγκη να κάνει μερικές αλλαγές στην επαγγελματική του καριέρα.

Η καραντίνα του «γέννησε» την επιθυμία να ξεκινήσει solo καριέρα, αλλά και ν’ ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο Zeraw μιλάει για όλα στο womansmagazine.gr.

Σε πετυχαίνουμε σε μια δημιουργική περίοδο. Μίλησέ μας γι’ αυτό.

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την φιλοξενία. Για πολλούς καλλιτέχνες οι δυσκολίες που βιώνουν μπορούν να αποτελέσουν και πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης. Έτσι και για μένα η πανδημία, οι αναστολές και οι καραντίνες, μου έδωσαν ώθηση προς την δημιουργία και την έκφραση. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω γύρω στα 50 έτοιμα τραγούδια που σιγά-σιγά αρχίζω να τα δημοσιοποιώ.



 Σε πετυχαίνουμε σε μια δημιουργική περίοδο. Μίλησέ μας γι’ αυτό.Σε είδαμε στην παράσταση «Η Κουζίνα». Πώς ήταν αυτή η εμπειρία; Η υποκριτική είναι κάτι που σε ενδιαφέρει;Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία μέσα από την οποία γνώρισα νέες πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα οτι υπήρχαν! Η θεατρική ομάδα της Vice Versa, που αποτελείται από νέους και νέες από διάφορες χώρες της Γης, με δέχτηκε, μου έδειξε τί εστί θέατρο, υποκριτική και πάνω απ’ όλα το τί υπέροχα πράγματα μπορούν να γεννηθούν από την συνεργασία ανθρώπων με διαφορετικές κουλτούρες μεν αλλά με κοινό στόχο δε. Μέσω αυτής της εμπειρίας αγάπησα περισσότερο το θέατρο και σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να ξανακάνω.

Παράλληλα, με τους Vegas έχεις ξεκινήσει και solo καριέρα. Πώς σου δημιουργήθηκε αυτή η ανάγκη και πόσο εύκολο είναι για σένα;

Αυτή η ανάγκη πάντα υπήρχε εξ ου και στους δίσκους των Vegas είχε ο καθένας το σόλο κομμάτι του. Όταν είσαι σε μια ομάδα πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις ”πίσω” στα δικά σου θέλω για το καλό της ομάδας. Ταυτόχρονα όμως δημιουργούνται ανάγκες/ιδέες που κάποια στιγμή οφείλεις στον εαυτό σου να τις εκπληρώσεις. Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο το solo project καθώς η ομάδα που με στηρίζει είναι και πάλι η ομάδα των Vegas, οπότε…No Stress!



Οι Vegas δεν κάνουν τόσο συχνά εμφανίσεις πλέον. Θα έλεγες ότι διανύεται μια νέα εποχή; Τι μηνύματα λαμβάνεις από τους fans του group;

Η αλήθεια είναι πως είναι ένα γενικό φαινόμενο του κλάδου μας λόγω της κρίσης που βιώνει η χώρα. Τα μαγαζιά που μπορούμε να κάνουμε εμφανίσεις έχουν μειωθεί αρκετά και απ’ την άλλη υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες που είναι δύσκολο να απορροφηθούν απ’ τα εναπομείναντα μαγαζιά. Επιπλέον υφίσταται και το γεγονός ότι είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο σαν συγκρότημα και γι’ αυτο το λόγο έχουμε περιορίσει τις εμφανίσεις μας. Μετά την αποχώρηση και της 2ης τραγουδίστριας μας, αποφασίσαμε να μην μπούμε σε διαδικασία αντικατάστασής της, αλλά να συνεχίσουμε την πορεία μας ως Vegas με εμένα και τον Dj Airth αποκλειστικά και εφόσον χρειαστεί να γίνονται συνεργάσιες με άλλους τραγουδιστές ή τραγουδίστριες. Οι fans των Vegas ζητάνε επίμονα ένα δυναμικό comeback και αυτό που μπορώ να τους πω είναι πως έρχονται πολλά ωραία και δυνατά τραγούδια… Οπότε, λίγη υπομόνη ακόμα

Κυκλοφόρησες νέο τραγούδι με τίτλο «Δωσ’ μου καλοκαίρια». Μίλησέ μας γι’ αυτή τη νέα σου δουλειά.

Το «Δωσ’ Μου Καλοκαίρια» είναι σε μουσική γραμμένη από εμένα, τον Κριστιάν Δουλάμη και τον ανερχόμενο Avenus ενώ τους στίχους υπογράφουν η Σοφία Παπαβασιλείου και εγώ. Κυκλοφορεί από την SPICY και το music video του σε σκηνοθεσία Dj Airth, θα το δείτε στο κανάλι της δισκογραφικής εταιρίας. Είναι ένα κομμάτι για το οποίο είμαι πραγματικά υπερήφανος καθώς πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω μπουζούκι και κλαρίνο σε τραγούδι μου αλλά ”πειραγμένα” με μια πιο POP αισθητική και το καταφέραμε όπως και το να δημιουργήσουμε ένα νέο μουσικό είδος, το Grekketon!



Η περίοδος του lockdown πόσο δύσκολη ήταν για σένα;

Δεν θα πω ψέματα, ήταν αρκετά δύσκολη από πολλές απόψεις και ειδικά πέρσι τον Μάρτιο που δεν ήξερα τί θα κάνω και πώς θα ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Ευτυχώς είχα και την μουσική που λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά και δεν επηρεάστηκε αρνητικά η ψυχολογία μου. Από κάποιο σημείο και έπειτα έπρεπε να πάρω μια απόφαση, ή σηκώνω τα χέρια ψηλά ή αρχίζω να τρέχω για να θέσω τις βάσεις για την ”επόμενη μέρα”. Επέλεξα το δεύτερο…Τρέχω!

Αυτή την περίοδο που σε βρίσκουμε;

Αυτή την περίοδο σαν Vegas εμφανιζόμαστε σαν special guest στο νέο BODEGA στο Μπουρνάζι μαζί με Γ.Δασκουλίδη, Ε.Καρουσάκη και Σαμπρίνα. Ένα πολύ κεφάτο σχήμα με πολλές μουσικές εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό θεατή με highlight την λαϊκή μου συνύπαρξη με τον Γ.Δασκουλίδη!



Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Δυστυχώς όπως είναι η κατάσταση τώρα ότι πλάνα είχα παραμένουν σε…αναστολή μέχρι να καταλαγιάσει αυτή η ιστορία με τον κοροναϊό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγάζω τραγούδια, πολλά τραγούδια!

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στις αναγνώστριές μας;

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες, έμαθα πως οι γυναίκες είναι από φύση πιο δυνατές και ανθεκτικές στις δυσκολίες. Η ΜΑΝΑ, η ΣΥΖΥΓΟΣ, η ΑΔΕΡΦΗ και η ΚΟΡΗ ειναί άξιες σεβασμού και αγάπης γιατί όταν έχουν πίστη στον εαυτό τους και θέληση, γίνονται εκείνο το εκτυφλωτικά λαμπερό φως που σβήνει το σκοτάδι. Οπότε σας εύχομαι, στις πιο δύσκολες στιγμές σας να θυμάστε την δύναμη που έχετε μέσα σας και τίποτα δεν θα είναι ακατόρθωτο για εσας.



Πηγή: WOMANSMAGAZINE.GR

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ