2021-08-13 18:40:17
Φωτογραφία για Κάτια Ταραμπάνκο: «Το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά θα είναι σαν το καρπούζι χωρίς κουκούτσια»

 



Η Κάτια Ταραμπάνκο έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Σάββα Μπίτζα και μεταξύ άλλων μίλησε και για την συμμετοχή της στο GNTM αλλά και πως πιστεύει ότι θα είναι ο τέταρτος κύκλος του δίχως την Βίκυ Καγιά.

Τι κέρδισες από το GNTM;

Εκείνο που ήθελα από την αρχή να με δούνε οι φωτογράφοι που δεν με είχαν δει ποτέ προηγουμένως. Συνεργάστηκα με τον Δημήτρη Σκουλό, κάτι που ήταν όνειρό μου. Άνοιξαν καινούριες πόρτες, έκλεισαν παλιές και έκανα ένα level up. Μπορεί να φάνηκα κακιά ή ψωνάρα -δεν κατηγορώ κανένα για αυτό-, αλλά έλαβα πολλά μηνύματα από έφηβες που μού έλεγαν ότι, βλέποντάς με στο GNTM, ξεπέρασαν το bullying που βίωναν στο σχολείο και απέκτησαν αυτοπεποίθηση μέσα από τον δικό μου δυναμισμό κι αυτό για εμένα είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Θα το ξανατολμούσες;

Πιστεύω ότι το modeling έχει κλείσει για εμένα, από την άποψη ότι είμαι 25 χρονών και υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά πολύ καλύτερα από εμένα πια. Το modeling έχει ένα όριο ηλικίας κι εγώ το σέβομαι.



Είχες κάποια πρόταση συνεργασίας με το GNTM; 

Όχι. δεν υπήρξε κάποια συζήτηση. Θεωρώ άλλωστε ότι θα ήταν άκομψο να κρίνω μοντέλα. Καλύτερα να το κάνουν γυναίκες που βρίσκονται χρόνια στον χώρο , όπως η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ή η καινούρια κριτής, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, από ότι εγώ με μισή νίκη. Θα ένιωθα άβολα.

Πώς φαντάζεσαι το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά; 

Σαν το καρπούζι χωρίς κουκούτσια, σαν να βλέπεις το «America’s Next Top Model» χωρίς την Τάιρα Μπανκς! Μου φαίνεται περίεργο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ