2021-08-14 18:40:09
Φωτογραφία για Στο πλευρό της Τσολάκη θα είναι η Παραδεισανού...

 



Για μια θέση στο πάνελ της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη – τα Σαββατοκύριακα της νέας σεζόν που έρχεται – στο Open συζητάει η Νάνσυ Παραδεισανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στη Νάνσυ Παραδεισανού και την Ελένη Τσολάκη. Οι δύο κοπέλες γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια από τη Θεσσαλονίκη που αποτελεί και τον τόπο καταγωγής και των δύο. Συνεργάστηκαν μάλιστα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια (από το 2009 έως το 2012) στο TV Mακεδονία και γνωρίζει πολύ καλά η μια την άλλη.

Η Ελένη Τσολάκη – κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες – μόλις έμαθε για την αποχώρηση της Νάνσυς από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για να εντάξει στο πάνελ της εκπομπής της τη συμπατριώτισσα και φίλη της.

Αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού είδε με ενδιαφέρον από τη πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκε και στα γραφεία του Open στη Παιανία και συζήτησε με στελέχη του καναλιού χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε οριστικές αποφάσεις.

Η Θεσσαλονικιά πανελίστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμοργό σε καλοκαιρινές διακοπές. Οι συζητήσεις της με το Open μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη ωστόσο οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεργαστεί με την Ελένη Τσολάκη και τη νέα κυριακάτικη εκπομπή που θα πάρει τη θέση του «Έλα χαμογέλα» στη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

youfly.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ