2021-08-19 10:40:05
Φωτογραφία για Τζένη Θεωνά: «Ποια πληγή ακόμη θα μας βρει;» - Το δημόσιο «ευχαριστώ»...

 Απαθανάτισε τον γιο της παρέα με τον μπαμπά του, μέσα στη φύση και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας, τις σκέψεις εκείνες που κάνει παρακολουθώντας τις εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα να απειλούν κατοικίες και κόπους μιας ζωής.

«Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις.

"Ποια πληγή ακόμα θα μας βρει;" "Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει την φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;"

Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ.», σημειώσει η ίδια θέλοντας να μοιραστεί δημόσια τις σκέψεις της.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ