2021-08-21 09:40:06
Φωτογραφία για H δημόσια παράκληση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ΕΡΤ...



Λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, το Τόκιο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους 16ους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021,  με περίπου 4.000 αθλητές και αθλήτριες από όλον τον κόσμο να λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση.

Η ΕΡΤ θα προβάλει και πάλι τους Αγώνες, ωστόσο, λόγω κωλυμάτων δεν θα καλύψει όλα τα αθλήματα. Όπως για παράδειγμα την άρση βαρών σε πάγκο και την ξιφασκία.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Βασίλης Χαρλαμπόπουλος απεύθυνε έκκληση στην κρατική τηλεόραση προκειμένου να διευθετήσει τα ζητήματα που έχουν προκύψει και να μεταδοθούν κανονικά τα αγωνίσματα για χάρη των παιδιών που συμμετέχουν έχοντας περάσει ουκ ολίγα εμπόδια μέχρι τη μεγάλη αυτή στιγμή.

Αναφέροντας ενδεικτικά τον Παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή, Κώστα Δήμου, που θα αγωνιστεί στην άρση βαρών στις 30 Αυγούστου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επεσήμανε το μεγαλείο ψυχής των Παραολυμπιονικών και πως αξίζει να παρακολουθήσουμε όλοι τους αγώνες τους.

«Ο Κώστας Δήμου βρίσκεται στο Τόκιο για να αγωνιστεί στις 30 Αυγούστου στην άρση βαρών. Η ΕΡΤ δεν θα προβάλει το αγώνισμά του όπως και της ξιφασκίας λόγω κωλύματος από το Τόκιο. Όμως ο Κώστας πριν από έναν μήνα  βγήκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ντουμπάι και στους προηγούμενους Ολυμπιακούς ήταν τέταρτος.  Ο αγώνας του όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα προσωπικό στοίχημα το όνειρό του όμως είναι συλλογικό. Ένα χρυσό για την Ελλάδα από ένα παιδί που δεν έχασε την πίστη και την όρεξη για ζωή. Παρακαλούμε την ΕΡΤ να τα καταφέρει και αν δούμε τους αγώνες κι αυτών των πρωταθλητών μας. » έγραψε σε story που ανέβασε στο Instagram.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ