2021-08-23 21:56:01
Φωτογραφία για Χαμός στον αέρα της εκπομπής του Ευαγγελάτου . Βρισιές και φωνές. Έμεινα άφωνος ο παρουσιαστής . Δείτε το VIDEO
Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ο Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρης Βασιλείου και ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος με αφορμή τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και εκείνους που επιλέγουν να μην τα κάνουν.

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημείωσε ο Σωτήρης Βασιλείου.

«Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό», πρόσθεσε εμβόλιο το οποίο ωστόσο έχει κάνει σε όλους τους νεφροπαθείς ασθενείς του στη μονάδα.

«Τους έχουμε εμβολιάσει όλους, έχουμε εμβολιάσει και τους χρόνιους προ τελικού σταδίου – πριν την αιμοκάθαρση δηλαδή», τόνισε χαρακτηριστικιά.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι τα αντισώματα που ανέπτυξε τον περασμένο φθινόπωρο από τη φυσική νόσηση, επαρκούν 9 μήνες αργότερα.


«Μετράω κάθε μήνα με τεστ τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Αν δεν ήμουν καλυμμένος τι θα έκανα.. δόξα τω Θεώ δεν έχω υποκείμενα νοσήματα».

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει», είπε χαρακτηριστικά, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ο οποίος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του για να μιλήσει.

«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», τόνισε ο καθηγητής πνευμονολογίας.

Οι δυο τους συνέχισαν τη συζήτηση σε έντονο ύφος και πολλές διαφωνίες και ανταλλάσσοντας βαρύς χαρακτηρισμούς.

«Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται.», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου.

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο ο κ. Βασιλείου.

«Είσαι γελοίος» είπε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με τον πνευμονολόγο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος».

«Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες» είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ