2021-08-24 18:20:10
Φωτογραφία για Νίκος Μουρατίδης: «Η κριτική επιτροπή στα talent shows είναι σούπα





Στην εκπομπή "Καλοκαίρι #ΝΟΤ" και την Ελένη Τσολάκη μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Μουρατίδης μέσω ζωντανης συνδεσης. Μέσα σε ολα,αναφερθηκε στα τηλεοπτικά  ριάλιτι αλλά και τους κριτές τους.

 "Τα talent shows είναι μια χαρά για την τηλεόραση. Είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθεί ο τηλεθεατής αλλά γίνονται πια τόσα πολλά που δεν προλαβαίνουμε να τα αφομοιώσουμε ούτε εμείς αλλά ούτε και οι ίδιοι οι παίκτες. [...] Δεν θα έβαζα κριτική επιτροπή τραγουδιστές. Ούτε έναν. Θα έβαζα συνθέτες, στιχουργούς, παραγωγούς, μάνατζερ. Αυτοί που ξέρουν. Οι τραγουδιστές δεν θέλουν να τσαλακωθούν. Τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία. Επίσης βάζουν στις επιτροπές μετριότατους τραγουδιστές για να κρίνουν νέα παιδιά που είναι καλύτεροι από αυτούς. [...] Για αυτό και οι κριτικές επιτροπές είναι πια σούπα".

Σχετικά με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είπε: "Θα δω λίγο στην αρχή. Την Ελένη την αγαπώ πάρα πολύ. Μου έχει σταθεί, με έχει συμβουλέψει, με έχει χώσει στο καμαρίνι και μου έχει πει πρόσεχε καλά αυτό, αυτό κι αυτό. Ήταν από τις λίγες. Κάθε φορά που με καλεί, πάω! Είναι μια κούκλα. Είναι σαν κουφέτο αυτή η γυναίκα. Είναι τρομερό".





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ