2021-08-27 10:20:10
Φωτογραφία για Ο προγραμματισμός για το «Game of chefs»! Τα τρία εναλλακτικά σενάρια...



Θολό είναι το τοπίο σχετικά με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1!

Και ενώ το κανάλι είχε σχεδόν αποφασίσει να τοποθετήσει το «Game of chefs» στο 20.00-21.00  για να γλιτώσει τον ανταγωνισμό με το ομοειδές «Top Chef», η πολύ πιθανή μεταγραφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο Μαρούσι αλλάζει τα δεδομένα. Βλέπετε, η περσινή αυτή ώρα έφερε σαρωτικά ποσοστά και απέδειξε ότι είναι ένα περιβάλλον που στο φορμάτ ταιριάζει πάρα πολύ. Αν πράγματι, οι «Ράδιο Αρβύλα» κλειδώσουν οριστικά σε αυτό το slot, τότε το «Game of chefs» είναι πολύ πιθανό να βρεθεί από τις 9 το βράδυ και μετά. 

Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να αποφύγει τη σύγκρουση δύο μαγειρικών σόου και για αυτό στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει τρία διαφορετικά σενάρια. Θα αξιολογηθούν και αν κριθεί ότι δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από ότι επιλύουν, τότε αναγκαστικά το «Game of chefs» κλειδώνει για το slot 21.00-22.00, παίρνοντας δηλαδή τη θέση των τριών κωμικών σειρών που υπήρχαν στο πρόγραμμα πέρυσι (Παρουσιάστε, Φαμίλια, Το καφέ της Χαράς).

Πρώτο σενάριο: Να δούμε τους «Ράδιο Αρβύλα» στη ζώνη 10.30-11.30 και το «Game of chefs» στο 20.00-21.00

Δεύτερο σενάριο: Να δούμε τον «Ήλιο» στην prime time ζώνη και το «Game of chefs» να δινει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού (σε κάτι τέτοιο βέβαια θα σημαίνει ότι θα έρθει αντιμέτωπο με άλλο μαγειρικό φορμάτ, το «Κάτι ξαναψήνεται». Αυτό συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς στον ΑΝΤ1 δεν θεωρούν ότι ο «Ήλιος» έχει αναπτύξει εκείνη τη δυναμική που θα μπορούσε να «χτυπήσει» τα θηρία της prime time.

Τρίτο σενάριο: Να δούμε τις «Άγριες Μέλισσες» στο slot 9-10.30 και το «Game of chefs» στο 10.30-11.30. Ναι μεν θα είναι απέναντι από το «Top Chef» μισή ώρα, αλλά ήδη ένα μεγάλο μέρος του επεισοδίου του «Top Chef» θα έχει «καεί» από τις σαρωτικές «Άγριες Μέλισσες». 

Για να δούμε...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ