2021-09-03 09:20:14
Φωτογραφία για Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει στην τηλεόραση – Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε;



Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση, η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει! Οι τελευταίες της εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν στην εκπομπή Το Πρωινό, σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας πια. 

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όμως επιστρέφει με δική της ενότητα σε μια εκπομπή, που έχει ήδη διαγράψει επιτυχημένη πορεία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Ράνια Θρασκιά θα είναι στην εκπομπή Dot. στον ΣΚΑΙ με παρουσιαστές τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη. Το project που μέχρι τώρα παρουσίαζε με επιτυχία το δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος αλλάζει χέρια μιας και οι δυο παρουσιαστές από τις 6 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα θα παρουσιάζουν ζωντανά τη νέα τους εκπομπή στη ΕΡΤ με τίτλο «Στούντιο 4». «Ήμουν στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 εφτά χρόνια. Και μετά όταν μου προτάθηκε να πάω στο Mega και να κάνω το πρωινό με τον Γρηγόρη μού είπαν δύο μαγικά πράγματα, ότι τα σαββατοκύριακα θα κάθομαι και ότι τα καλοκαίρια θα κάνω διακοπές. Είχα να κάνω διακοπές 12 χρόνια. Είχα αναστολές όταν ασχολήθηκα με την ψυχαγωγία. Μου ζητήθηκε να αλλάξω, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω. Μετά τα τρία πρώτα χρόνια τους είπα ότι θα φύγω. Παραιτήθηκα από το Mega χωρίς να έχω άλλη πρόταση. 

Οι ανάγκες μου είχαν αλλάξει κατεύθυνση. Δύο μέρες μετά είχα τρεις πολύ καλές προτάσεις. Και τότε ήρθε το Alter. Μπορεί να είναι αλήθεια ότι ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια», είχε δηλώσει η ίδια σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις στο Dot. τον Μάιο του 2020.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ