2021-09-09 17:32:14
Φωτογραφία για Στην επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη – Πτολεμαΐδα αναφέρθηκε σε συνάντηση με βουλευτές της Ν.Δ. ο Δήμαρχος Εορδαίας.



Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ βρέθηκε σήμερα στο Δήμο Εορδαίας και είχε συνάντηση με τη δημοτική αρχή, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν, οι αναπτυξιακοί στόχοι και να προωθηθούν μια σειρά ζητημάτων που άπτονται της Εορδαίας.

Συγκεκριμένα, στο δημαρχείο Εορδαίας βρέθηκαν οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, η βουλευτής Ιωαννίνων Ιωάννα Κεφαλά, συνοδευόμενοι από τους βουλευτές της ΝΔ Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου και Γιώργο Αμανατίδη, ενώ τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο δήμαρχος μεταξύ των θεμάτων που αναφέρθηκε, ήταν και  το θέμα της λειτουργίας του ΒΙΟΠΑ, της σιδηροδρομικής γραμμής, της πρότασης να γίνει κέντρο Logistics του υπουργείου υγείας για τα νοσοκομεία, στο campus της Πανεπιστημιούπολης και τη γραφειοκρατία για το Στρατόπεδο, αλλά και τη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, ο κ
. Πλακεντάς επεσήμανε ότι το τελευταίο διάστημα με αφορμή την επαναλειτουργία του ΒΙΟΠΑ, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση με τον ΟΣΕ για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη – Πτολεμαΐδα, κάτι που όπως είπε, θα δώσει τεράστια υπεραξία στο Βιοτεχνικό Πάρκο, γιατί θα μπορέσει να συνδέσει το χώρο με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης που αναβαθμίζεται το τελευταίο διάστημα. «Η επαναλειτουργία σε μια γραμμή που λίγο πριν κλείσει είχε γίνει ανακατασκευή, θα βοηθούσε ώστε να υπάρχει πρόσβαση προς τη Θεσσαλονίκη», τόνισε, ζητώντας να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

e-ptolemeos.gr

sidirodromikanea

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανανεώσεις για την ΕΡΤ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανανεώσεις για την ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ