2021-09-11 01:15:02
Φωτογραφία για ΔΕΘ - Έκτακτα μέτρα, πάνω από 5.000 αστυνομικοί, drone και ελικόπτερα,για τη ...γιορτή της πόλης
Αστακός η  Θεσσαλονίκη ενόψει  της ΔΕΘ. Δρακόντεια είναι τα μέτρα καθώς σήμερα ανοίγει τις πόρτες τις η διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Στα εγκαίνια αύριο το παρόν θα  δώσουν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και πλήθος πολιτικών 

Κάγκελα, αστυνομικοί,  drone και ελικόπτερα θα περιφρουρούν την ευρύτερη  περιοχή γύρω από τη ΔΕΘ

 Πάνω από 5000 οι αστυνομικοί που  έχουν αναπτυχθεί γύρω από το εκθεσιακό κέντρο αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται περιμετρικά του Συνεδριακού Κέντρου «Βελλίδης» που θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού το βράδυ του Σαββάτου.

Από το πρωί του Σαββάτου βρίσκονται επί ποδός 5.500 αστυνομικοί ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού, γνωστά ως Αίαντες, ενώ ελικόπτερα και drones θα επιτηρούν από αέρος.

Το κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας θα λαμβάνει πληροφόρηση και εικόνα από αστυνομικούς που θα έχουν ακροβολιστεί σε ταράτσες κτιρίων σε νευραλγικά σημεία της πόλης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και Κρατική Ασφάλεια ενισχύουν το πληροφοριακό δίκτυο προκειμένου να προβαίνουν σε προληπτικές έρευνες και προσαγωγές υπόπτων.

Έκτακτα  μέτρα της Τροχαίας που έχει τοποθετήσει προειδοποιητικές κορδέλες και πινακίδες, με τη στάση και την στάθμευση οχημάτων να απαγορεύεται στους δρόμους περιμετρικά της ΔΕΘ.

Μπαράζ συγκεντρώσεων

Την αρχή θα κάνουν στις 09.00 το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία ΧΑΝΘ, διαμαρτυρόμενοι για ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομή.

Από τις 18.00 το απόγευμα θα βρίσκονται στο Άγαλμα Βενιζέλου τα συνδικάτα, στην πλατεία ΧΑΝΘ τα μέλη του ΠΑΜΕ και στην Καμάρα οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιεξουσιαστές.

Στον Λευκό Πύργο θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι όσοι αντιδρούν στον εμβολιασμό κατά του κορονοιού
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ