2021-09-13 21:39:11
Φωτογραφία για Υπογειοποίηση τρένου και Πατρών – Πύργου στη συνάντηση Φωτήλα – Καραγιάννη.
Ο κ. Καραγιάννης κατά τη συνάντηση με τον Αχαιό Βουλευτή της Ν.Δ Ιάσωνα Φωτήλα, αναφορικά με την υπογειοποίηση του τρένου επεσήμανε, ότι προκειμένου να είναι βιώσιμο το έργο θα γίνει «cut and cover» υπογειοποίηση.

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Καραγιάννη αρμόδιο για θέματα υποδομών.

Συζήτησαν για το θέμα της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα από το Ρίο μέχρι την Πάτρα. Ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι προκειμένου να είναι βιώσιμο το έργο θα γίνει «cut and cover» υπογειοποίηση ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ανταγωνιστικός διάλογος θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του έτους και τότε θα σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα του έργου.

Αναφέρθηκαν και στη ολοκλήρωση της Πατρών – Πύργου, όπου ο βουλευτής ενημερώθηκε ότι περιμένουμε την τελική έγκριση από τις Βρυξέλες. προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες από την κοινοπραξία της Ολυμπίας Οδού.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και ο κ. Γεώργιος Καραγιάννης συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και συνεργασία για την προώθηση και άμεση επίλυση όλων των θεμάτων που άπτονται του Υπουργείου και αφορούν την Αχαΐα.

pelop.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ