2021-09-17 19:00:09
Φωτογραφία για Οι σκέψεις του ΑΝΤ1 για τον προγραμματισμό του και οι εναλλακτικές...

 



Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται στο Μαρούσι με σκοπό να διαχειριστούν το ζήτημα της χαμηλής τηλεθέασης του «Game of chefs» στην prime time. 

Διότι μπορεί να είναι σταθερά πάνω από το ομοειδές πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, ωστόσο ο ΑΝΤ1 επιθυμεί την άνοδο της ζώνης σε ολόκληρη τη ζώνη. Η πρώτη σκέψη που έπεσε στο τραπέζι ήταν η μετακίνηση του «Game of chefs» στις 20.00 και της σειράς «Ήλιος» στις 21.00. Κάτι τέτοιο γρήγορα απορρίφθηκε με τη λογική πως ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς δεν φαίνεται τόσο δυνατός για να μπορέσει να σταθεί απέναντι από δύο δυνατούς παίκτης της μυθοπλασίας, όπως ο «Σασμός» και η «Γη της Ελιάς». 

Το δεύτερο σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες είναι η μετακίνηση του «Game of chefs» στις 17.45 και του «5χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή στις 21.00. Το σκεπτικό είναι πως ανάμεσα σε ριάλιτι και σειρές, ένα χαλαρό και χιουμοριστικό τηλεπαιχνίδι μπορεί να φέρει πιο αξιοπρεπή αποτελέσματα. 

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς το αργότερα την επόμενη εβδομάδα «κλειδώνει» το ζήτημα με τους «Ράδιο Αρβύλα», ενώ μην σας κάνει εντύπωση αν ο ΑΝΤ1 ζητήσει την παραγωγή της «Φάρμας» να τρέξει τις διαδικασίες παραγωγωγής, ώστε η πρεμιέρα αντί για τον Γενάρη να γίνει στο πρώτο 10ημερο του Νοεμβρίου. 

Τέλος, το σίγουρο είναι πως το «Game of chefs» δεν κόβεται, είτε θα μείνει στη ζώνη του, είτε θα πάει στην απογευματινή. 

nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ