2021-10-08 19:00:36
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά τον σάλο για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης
Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου "Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης, Γιώργου Κούτρα, φέρεται να ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έπειτα από καταγγελία που φέρεται να έφτασε στο γραφείο του από υποδιευθύντρια του νοσοκομείου και η οποία κατηγορεί το διοικητή για σεξουαλική παρενόχληση.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε πριν από λίγες ημέρες και το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου ο διοικητής του "Γεννηματάς" υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, διοικητής και υποδιευθύντρια στον τομέα του Διοικητικού φέρεται να είχαν οικογενειακές σχέσεις. Μάλιστα, η υποδιευθύντρια εργαζόταν στο παρελθόν στο νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" της Θεσσαλονίκης και φέρεται να μετακινήθηκε στο "Γεννηματάς" μετά από ενέργειες του διοικητή.

Πριν από λίγες μέρες η υποδιευθύντρια φέρεται να βγήκε έξαλλη από το γραφείο του διοικητή και άρχισε να τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Ο διοικητής του νοσοκομείου φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου ο διοικητής του "Γεννηματάς" αναμένεται να κάνει δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το συμβάν.
πηγή
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ