2021-10-19 09:50:55
Φωτογραφία για Βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ διατηρεί τα ράφια εφοδιασμένα χάρη στο σιδηρόδρομο.
Η Tesco, ο μεγαλύτερος λιανοπωλητής παντοπωλείων στη Βρετανία, δήλωσε ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της αλυσίδας εφοδιασμού αυξάνοντας τη χρήση σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών. Ο γιγαντιαίος λιανοπωλητής είπε στις αγορές ότι δεν έχει σταματήσει ακόμη και σκοπεύει να αυξήσει τη χρήση των τρένων για τη διανομή προϊόντων κατά σχεδόν σαράντα τοις εκατό.

Του Simon Walton

 Η διοίκηση έχει πιστώσει τις επενδύσεις σε σιδηροδρομικά εμπορεύματα που βοήθησαν να διατηρηθούν τα ράφια της εφοδιασμένα παρά την κρίση των βρετανών οδηγών βαρέων φορτηγών.

Ο λιανοπωλητής είπε στις χρηματοπιστωτικές αγορές παγκοσμίως ότι συνέχισε να μειώνει τις τιμές στους αγοραστές παρά τις αυξήσεις των τιμών των βασικών προϊόντων και το αυξανόμενο κόστος παράδοσης. Το οικείο θέαμα των διατροπικών τρένων με την επωνυμία Tesco έχει γίνει συνώνυμο της ανθεκτικότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Φαίνεται ότι είναι πολιτική της εταιρείας να κάνει αυτά τα τρένα ακόμη πιο κοινά στο βρετανικό δίκτυο.


Ο σιδηρόδρομος ξεπερνά την έλλειψη οδηγού δρόμου

Σε μια ευρέως διαδεδομένη ενημέρωση, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesco, Ken Murphy, δήλωσε ότι το σούπερ μάρκετ είχε ως στόχο να παραδώσει σιδηροδρομικά στις αποθήκες του 90.000 εμπορευματοκιβώτια 40 ποδιών (2TEU) ετησίως μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Επί του παρόντος, το συνολικό φορτίο είναι 65.000 ετησίως.

Το σούπερ μάρκετ Tesco σκοπεύει να μεταφέρει ακόμη περισσότερα κουτιά με σιδηρόδρομο (Tesco)

Η ανακοίνωση έρχεται παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ανέφερε ευρέως ότι προσφέρει στους οδηγούς φορτηγών μια σχεδόν πρωτοφανή χρυσή χειραψία 1.000 λιρών (1110 ευρώ) αυτό το καλοκαίρι. Η κίνηση αυτή ήταν μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η χρόνια έλλειψη οδηγών, που προφυλάχθηκε από την εκτεταμένη εγκατάλειψη από το Ηνωμένο Βασίλειο από οδηγούς της ΕΕ μετά τον Brexit.

Από την Ισπανία στη Σκωτία για τα Χριστούγεννα

Η Tesco δεν περιορίζει τις σιδηροδρομικές δραστηριότητες στην εγχώρια αγορά. Ο έμπορος μεταφέρει ήδη πέντε εβδομαδιαία τρένα από την Ισπανία μέσω της σήραγγας της Μάγχης. Από τον Νοέμβριο, θα υπάρχει μια πρόσθετη υπηρεσία μεταφοράς φρέσκων προϊόντων από την Ιβηρική χερσόνησο στη Σκωτία. Η Tesco εξυπηρετεί ήδη την κυρίαρχη θέση της στα Σκωτσέζικα Υψίπεδα με τα καθημερινά τρένα της προς το Ινβερνές . Ο Μέρφι πρόσθεσε ότι η Tesco ήταν ένας από τους τρεις λιανοπωλητές που χρησιμοποίησαν σημαντική ποσότητα σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών. "Αυτή είναι μια φανταστική ιστορία από την άποψη της βιωσιμότητας, αλλά έχει έρθει πραγματικά από μόνη της βοηθώντας την ανθεκτικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας μας", είπε.

Αυτό που σημαίνουν όλα αυτά για τους αγοραστές είναι η μεγαλύτερη αξιοπιστία σε μια εποχή που οι προμήθειες αποδεικνύονται δύσκολο να διατηρηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Tesco λέει ότι εξασφάλισε δέκα τοις εκατό περισσότερες γαλοπούλες για τα Χριστούγεννα φέτος και σκοπεύει να τις παραδώσει μαζί με άλλα προϊόντα σιδηροδρομικά. Αυτά είναι ευπρόσδεκτα νέα για τους επενδυτές και έρχονται ως ανακούφιση για τους αγοραστές, που είναι πολύ πιεσμένοι να βρουν προμήθειες για τα Χριστούγεννα. Δεν είναι σαφές πώς ψήφισαν οι γαλοπούλες.

railfreight.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ