2021-10-27 16:00:09
Φωτογραφία για Γκουντάρας - Κάκκαβα: Απαντάνε για την «κόντρα» με τον Τσαλίκη

 





Καλεσμένοι στο «Πρωινό» βρέθηκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα. Μεταξύ άλλων,οι παρουσιαστές ρωτήθηκαν για την «κόντρα» που υπάρχει με τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Εγώ ονομαστικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν και δεν θα το κάνω και ποτέ. Είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι μόνο δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω έχω βοηθήσει με χαρά. Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που θέλω να πω», ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ενώ η Νάταλι Κάκκαβα είπε: «Επίτρεψέ μας να μη δίνουμε χρόνο και χώρο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες».



«Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χώρο και τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω»,είπε στο τέλος η Ναταλί Κακκαβά .



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ