2021-11-01 15:40:04
Φωτογραφία για Μοθωναίος: «Μου πήρε καιρό να αποκωδικοποιήσω τους τηλεοπτικούς κανόνες»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος φετος πρωταγωνιστεί στην σειρά του  ΑΝΤ1 «Ήλιος». Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν θα ήθελε να δοκιμαστεί και σε κάτι άλλο στην μικρή οθόνη και αν υπήρξε κάτι που τον δυσκόλεψε.

Πέρυσι σε είδαμε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Θα ήθελες να δοκιμαστείς και σε κάτι άλλο στην τηλεόραση;

Είχα κάποιες προτάσεις και φέτος, αλλά θεώρησα ότι στην παρούσα φάση είναι πιο σωστό να είμαι στη μυθοπλασία. Ειδικά φέτος. Πέρυσι, που φαινόταν πως θα ήταν μια χρονιά δύσκολη, ήταν μια πολύ ωραία δοκιμασία και μου άρεσε ως πρόκληση. Μου αρέσει η παρουσίαση, με ενδιαφέρει. Απλώς έχω την αίσθηση ότι, αν είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να έχει πραγματικά νόημα!

Υπήρχε κάτι που να σε δυσκόλεψε;

Η πρωινή εκπομπή είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πραγματικά δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται το κοινό πόσο δύσκολο είναι, πόση ενέργεια απαιτεί το να είσαι κάθε μέρα εκεί ανεξαρτήτως τι μπορεί να σου έχει συμβεί

. Σε αυτό το κομμάτι δεν είχα εξασκηθεί, γιατί στην υποκριτική εμφανίζομαι και παρουσιάζομαι έχοντας ως ρόλο να αφηγηθώ μια ιστορία. Στην εκπομπή είσαι ο εαυτός σου ή όσο πιο κοντά στον εαυτό σου γίνεται ή εν πάση περιπτώσει σε αυτό που θεωρείς ότι είναι ο τηλεοπτικά αποδεκτός εαυτός σου, γιατί δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, καθώς υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις. Αυτό δεν το είχα υπολογίσει. Είναι δύσκολο, είναι σκληρό. Για μένα ήταν μια δύσκολη χρονιά πέρυσι με πολλά γεγονότα και δεν είχα σκεφτεί πώς θα είναι.

Από την άλλη, υπάρχει ένας φοβερός σεβασμός σε αυτά τα τηλεοπτικά προϊόντα που, όταν σου συμβαίνει κάτι σοβαρό στην προσωπική σου ζωή,, έχεις όλο τον χρόνο για να λείπεις, να αναρρώσεις, πράγμα που στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο δεν γίνεται ποτέ. Σε αντίθεση με μια πρωινή εκπομπή που αν σου συμβεί κάτι πολύ σοβαρό, μπορείς να λείψεις. Είναι ένας άλλος κόσμος, ο οποίος με ενθουσίασε, απλώς δεν ήμουν προετοιμασμένος, οπότε τον ανακάλυπτα μέρα με την ημέρα. Ήμουν τυχερός που ήμουν με τη Φαίη Σκορδά, η οποία ήταν πολύ υποστηρικτική. Όπως επίσης η αρχισυντάκτρια μας, αλλά και όλη η ομάδα. Απλώς όταν γνωρίζεις τις συνθήκες, αντεπεξέρχεσαι πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλει όπου βρίσκεται να εντάσσεται, να καταλαβαίνει ποιος είναι ο στόχος της ομάδας και όσο μπορεί να συνεισφέρει. Μου πήρε λίγο περισσότερο καιρό από ό,τι υπολόγισα να αποκωδικοποιήσω τους τηλεοπτικούς κανόνες, αλλά τώρα είμαι πανέτοιμος.



Πηγή: MyTv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ