2021-11-03 17:20:10
Φωτογραφία για «Μουσικό κουτί»: Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη



Το «Μουσικό Κουτί του Λουκιανού Κηλαηδόνη» ανοίγει την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαρία Κηλαηδόνη μας ταξιδεύουν στα «Καλύτερά μας Χρόνια» με τα τραγούδια και τις ιστορίες ζωής του «μοναχικού καουμπόη της μουσικής», Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής με ένα ιδιόρρυθμο, προσωπικό στιλ ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς μέσα από τα τραγούδια του μίλησε σε όλους με συναίσθημα, ειλικρίνεια, αμεσότητα και χιούμορ.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς εξηγεί γιατί ο Λουκιανός ήταν ο πρώτος καλεσμένος που ήθελε να φέρει στην «Ταράτσα» του και ο Μανώλης Φάμελλος μιλάει για την μοναδική γοητεία της μουσικής του. Και φυσικά ιδιαίτερες διασκευές κομματιών του Λουκιανού, μεταξύ άλλων, «Όσο αγαπιόμαστε τα δυο», «Κολλήγα γιος», «Θα κάτσω σπίτι», «Κάπου την έχουμε πατήσει».

Στο Juke Box της εκπομπή «Αρχίζει το ματς» και η Μπάντα του Μουσικού Κουτιού διασκευάζει τα τραγούδια που αγάπησε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Καλεσμένοι και οικοδεσπότες ενώνουν τις φωνές του για τον Λουκιανό σε τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Johnny Cash και Γιώργου Μουζάκη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ