2021-11-05 19:00:04
Φωτογραφία για Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός μακριά από το ΟΑΚΑ



Η 8η αγωνιστική της EuroLeague, έφερε τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι σε μία ακόμη εφιαλτική βραδιά. Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα κάκιστο πρόσωπο σε ολόκληρο το παιχνίδι και γνώρισαν την ήττα με 33 πόντους διαφορά (81-48), χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα

σε πέντε ματς εκτός αθηναϊκού εδάφους. Τα λάθη και η αστοχία του πρώτου ημιχρόνου δεν βρήκαν ποτέ... γιατρικό, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να καταγράψει την δεύτερη χειρότερη επιθετική του επίδοση και να προσθέσει και πάλι τη λέξη ήττα φαρδιά πλατιά στις σελίδες της σύγχρονης ιστορίας του. Μακριά από το ΟΑΚΑ, ο "Εξάστερος" δυσκολεύεται να πάρει βαθμούς, έχοντας ρεκόρ 0-5 για τη σεζόν 2021/22, ενώ την τελευταία διετία, που λειτουργεί υπό το νέο καθεστώς μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετρά μόλις 3 νίκες σε 22 παιχνίδια εκτός έδρας. Το συγκεκριμένο..
. φαινόμενο, όμως, δεν είναι νέο στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Από το 2016/17, όπου η EuroLeague έσπασε τον θεσμό των ομίλων και πήρε νέα μορφή (όλοι αγωνίζονται με όλους), η ομάδα έχει δώσει 85 "τεστ" σε ξένη έδρα. Το πρόσημο νικών-ηττών... είναι και πάλι αρνητικό για τους πράσινους, αφού έχει επικρατήσει 23 φορές των αντιπάλων του, έναντι 62 που έχει αποχωρήσει από το παρκέ με το κεφάλι σκυμμένο. Την περασμένη σεζόν (2020/21) κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τις έδρες της Χίμκι, της Αρμάνι και του Ολυμπιακού, ωστόσο τα θετικά αποτελέσματα μακριά από το "σπίτι" του σταμάτησαν εκεί, με το συνολικό ρεκόρ να καταλήγει στο 3-14.

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ