2021-11-09 16:04:12
Φωτογραφία για Λαμία: Αρνητής γιατρός έπεισε την οικογένειά του να μην εμβολιαστεί και πέθαναν σε ένα μήνα
Νέα οικογενειακή τραγωδία έρχεται στο φως σε μία χρονική περίοδο που αποκαλύπτεται ότι ολόκληρες οικογένειες δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη με τον κορονοϊό μέσα στις ΜΕΘ των νοσοκομείων. Το τραγικό είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει ένα κοινό, οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι.

Μία τέτοια ιστορία αφορά έναν ανεμβολίαστο συνταξιούχο στρατιωτικό γιατρό ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 66 ετών στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Η τραγωδία όμως δεν σταματά εδώ καθώς όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορονοϊό και ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγος του αδελφού του γιατρού, τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

Δυστυχώς, γνώρισαν με τον πιο σκληρό τρόπο το πόσο ύπουλος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός ειδικά σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο Νίκος Χριστοδούλου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός με ειδικότητα καρδιολόγου απόφοιτος της ΣΣΑΣ, ενώ είχε αποστρατευθεί με το βαθμό του υποστράτηγου.

 

themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ