2021-11-12 14:00:08
Φωτογραφία για Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Σε αυτή την εκπομπή είναι σαν να έχω πάρει δέκα χρόνια από τη ζωή μου πίσω »



 Αν αναζητήσεις στη Google το όνομά της, σίγουρα θα καταλάβεις πως μιλάμε για μια πολύ εντυπωσιακή μαμά. Όμως η Φλορίντα Πετρουτσέλι κατάφερε να ξεπεράσει το στερεότυπο της ωραίας Ιταλίδας της ελληνικής τηλεόρασης και σήμερα να είναι μια γλυκιά μαμά, μια επιτυχημένη επαγγελματίας αλλά και μια πολύ ταλαντούχα τηλεοπτική μαγείρισσα. Η Φλο, όπως την αποκαλούν όσοι τη γνωρίζουν καλύτερα, είναι ένα κορίτσι που δεν κρύβει πως απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ την τηλεοπτική της δουλειά, στο πλευρό της κολλητής της Ελεονώρας Μελέτη, και μου μιλάει για το ολοκαίνουργιο ξεκίνημά της κάτω από το λογότυπο του MEGA.

Περίπου δύο μήνες στον αέρα του MEGA με το "MEGA Καλημέρα”. Μίλησε μου λίγο για αυτή την τηλεοπτική δουλειά...



Τι να πω για αυτή την εκπομπή... Μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, η εκπομπή αυτή είναι ό,τι καλύτερο μού έχει συμβεί. Έχω συνεργαστεί ξανά με την Ελεονώρα και μάλιστα για πολλά χρόνια, αλλά αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Ίσως, είμαι κι εγώ πιο ώριμη. Είναι και εκείνη διαφορετική, έχει αλλάξει η ζωή μας γενικότερα. Τότε ήμασταν πιο παιδιά! Περνάω και περνάμε φανταστικά. Είναι μια εκπομπή που αν δεν ήμουν κομμάτι της, θα την παρακολουθούσα 100%. Το κλίμα είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε, και με τον Κώστα και με τον Θανάση. Περνάμε αλήθεια πολύ όμορφα. Το έχω ξαναπεί, σε αυτή την εκπομπή είναι σαν να έχω πάρει δέκα χρόνια από τη ζωή μου πίσω. Νιώθω πιο νέα! Είναι το πρωινό ξύπνημα; Είναι που κοιμάμαι τόσο νωρίς τα βράδια; Το σίγουρο είναι ότι νιώθω πιο νέα από ποτέ.



Η φιλία σου με την Ελεονώρα Μελέτη έπαιξε ρόλο ώστε να πεις "ναι” στη συγκεκριμένη συνεργασία και να μην εξετάσεις άλλες προτάσεις; Το έκρινες αμιγώς επαγγελματικά ή μπήκε μπροστά το συναίσθημα;

Η συνεργασία αυτή είναι το καλύτερο επαγγελματικό βήμα που θα μπορούσα να κάνω. Με την Ελεονώρα μας δένουν πολλά και είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της πολύ δεμένης ομάδας. Τι καλύτερο από το να δουλεύω με έναν άνθρωπο που εκτιμώ απεριόριστα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο; Δε σου κρύβω βέβαια ότι στην αρχή σκέφτηκα μήπως οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της δουλειάς επηρεάσουν τη σχέση μας. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη. Δουλεύω με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο και νιώθω πολύ τυχερή. Όλα κυλούν πολύ όμορφα και ήρεμα.

Έχεις δουλέψει σε διάφορες πρωινές εκπομπές. Τι διαφορές βρίσκεις στην πρωινή ζώνη σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Σαφέστατα και υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το παρελθόν. Έχουν χαμηλώσει λίγο οι τόνοι. Παλαιότερα νομίζω ήταν όλα πολύ πιο σκληρά. Μπορεί πολλές φορές να υπερβάλλαμε σε κάποια θέματα. Και στους σχολιασμούς ήμασταν πιο αυστηροί. Ευτυχώς, τα πράγματα πια έχουν μαλακώσει και δεν είσαι εκεί για να κρίνεις κάποιον αλλά για να πεις την άποψή σου, να περάσεις και κάτι χαρούμενο, το οποίο όλοι χρειαζόμαστε. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα κακοπροαίρετα σχόλια. Είμαστε εκεί για να πούμε τη δική μας αλήθεια αλλά και να ακούσουμε και την αλήθεια του άλλου.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάς κάθε πρωί;

Τα παρακολουθώ κάθε πρωί. Χαίρομαι πάρα πολύ που πάμε καλά και ο κόσμος μας δείχνει την αγάπη και την υποστήριξή του , από την πρώτη κιόλας μέρα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Είναι μια δουλειά που αγαπάμε πολύ και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν πολλές προτάσεις στα κανάλια και ο τηλεθεατής μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει. Χαίρομαι πολύ και για την Ελεονώρα, διότι είναι ένας άνθρωπος που αξίζει πραγματικά πολλά. Είναι τηλεοπτικός χαμαιλέοντας. Όπου και να τη βάλεις, θα σταθεί καλά. Η σημερινή της, όμως, version που είναι πολύ χαρούμενη και απελευθερωμένη αρέσει ακόμα περισσότερο στον κόσμο. Την χαίρομαι!

Με την Ελένη Μενεγάκη έχεις διαχρονικά μια εξαιρετική χημεία.

Κάθε φορά που συναντώ την Ελένη με κάνει και νιώθω πολύ καλά. Όταν σου λέει ένας άνθρωπος σαν την Ελένη, με την εμπειρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια, κάποια καλά στοιχεία που βλέπει σε εσένα η ψυχολογία σου σίγουρα αλλάζει! Τι πιο ωραίο... Τη συμπαθώ και την εκτιμώ πολύ. Νιώθω πως με συμπαθεί και εκείνη. Μάλιστα μετά το πρωινό που μπήκε στην εκπομπή όταν μαγείρευα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και λέγαμε τα δικά μας. Αυτή η γυναίκα μπορεί να σε κάνει χαρούμενη με μία της μόνο λέξη! Αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη.

Πώς και δεν δουλέψατε ποτέ μαζί;

Μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές από την Ελένη. Τη μία φορά ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν μπορούσα να δουλέψω. Τη δεύτερη φορά, φέτος δηλαδή, είχα ήδη υπογράψει για να βρίσκομαι στην εκπομπή της Ελεονώρας. Είμαστε όμως στο ίδιο κανάλι και σε διπλανά πλατό (γελάει).

yupiii.gr-Κωνσταντίνος Αντωνάτος



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ