2021-11-14 15:00:06
Φωτογραφία για Τσανγκ: «Νιώθω τιμή και δέος που συμμετέχω στην ταινία Αναλώσιμοι 4»

Ο Ορέστης Τσάνγκ μίλησε στο gossip-tv για το πώς νιώθει που του προτάθηκε να συμμετέχει στην ταινία «Αναλώσιμοι 4», αλλά και για τη συνεργασία του με τόσο καταξιωμένους ηθοποιούς.

Πώς έγινε η πρόταση για να συμμετέχετε στην χολιγουντιανή ταινία «Αναλώσιμοι 4»;

Ήμουν σε μία εταιρία παραγωγής τον Ιούλιο του φετινού χρόνου και είχαμε δουλέψει στην ταινία «The Enforcer» με τον Antonio Banderas, είχα έναν μικρό ρόλο μέσα στην ταινία, οπότε είχαν τα στοιχεία μου και με ξανακάλεσαν για συμμετέχω στο «Αναλώσιμοι 4».

Τι ρόλο έχετε στην ταινία;

Ουσιαστικά ντουμπλάρω τον Τόνι Τζα στην ταινία, είμαι βοηθός του

Όταν γνωρίσατε τον Τόνι Τζα, τι συζητήσατε μεταξύ σας;

Εγώ ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Τόνι Τζα από τις ταινίες πολεμικών τεχνών που έκανε, από τα εφηβικά μου χρόνια δηλαδή εδώ και 15 χρόνια, οπότε του είπα ότι είμαι μεγάλος του φαν, ότι είναι τιμή μου που δουλεύω μαζί του. Στη συνέχεια με ρώτησε για κάποια δικά μου προσωπικά στοιχεία, όπως για το τι κάνω και από που είμαι και αυτός με την σειρά του είναι αρκετά χαρούμενος που έχει ένα θερμό κοινό στη Θεσσαλονίκη.

Τους υπόλοιπους ηθοποιούς τούς γνωρίσατε;

Έχω γνωρίσει όλους τους πρωταγωνιστές καθώς είμαστε όλοι μαζί στα ίδια σημεία στα γυρίσματα.

Εσείς πώς νιώθετε για όλο αυτό;

Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή και δέος για εμένα να μπορώ να δουλεύω δίπλα σε αυτά τα μεγάλα ονόματα ηθοποιών, όπως ο Τζέισον Στέιθαν που είναι και παραγωγός της ταινίας, η Μέγκαν Φοξ, ο 50 Cent και ο Άντι Γκαρσία. Συνεπώς όταν βρίσκεσαι κοντά σε αυτούς τους super stars του παγκόσμιου κινηματογράφου είναι τιμή, διότι δίπλα τους μαθαίνεις και βλέπεις πως οι χολιγουντιανοί σκηνοθέτες δουλεύουν πάνω σε μία ταινία.

Θα θέλατε να συνεχίσετε να ασχολείστε με την ηθοποιία και μετά από την ταινία;

Βεβαίως, έχω ανοίξει ήδη μια εταιρεία παραγωγής, έχουμε κάνει την πρώτη ελληνοκινεζική ταινία στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς όπως οι Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Γωγώ Μπρέγκου, Υρώ Μουκίου και σε guest ρόλο είναι ο μεγάλος Κώστας Αρτζόγλου.

Τι υπόθεση έχει αυτή η ταινία;

Η ιστορία μας ξεκινάει από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 και μέσα από flashback μαθαίνουμε την ιστορία δύο μικρών παιδιών. Πώς αναπτύχθηκε δηλαδή ένας παιδικός έρωτας που φτάνει στο σήμερα, στο οποίο έχουμε κινηματογραφήσει και δύο από τα πιο ωραία μέρη της Ελλάδας, την Αθήνα και την Σαντορίνη. Στη συνέχεια η ταινία γίνεται μυστήριο. Έχουμε βέβαια και στιγμές παρκούρ με τον πρωταθλητή Ντικει, έχουμε σκηνές δράσης και στο τέλος καταλήγει και φαντασίας. Ωστόσο έχουμε εισχωρήσει και ένα ασιατικού τύπου σενάριο, καθώς είναι της μόδας και έχουν και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλα αυτά προσπαθήσαμε να τα μεταφέρουμε μπροστά στο φακό. Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα και τώρα είμαστε στο μοντάζ.

Πότε θα προβληθεί;

Από τη νέα χρονιά. Τώρα έχουμε δύο μήνες εντατικού μοντάζ και σπέσιαλ εφέ και πιστεύουμε με την έλευση της νέας χρονιάς και το πέρας των Κινέζικων Ολυμπιακών αγώνων να προβληθεί. Ουσιαστικά η ιστορία της ταινίας συνδέει και τις δύο χώρες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Αθήνα το 2004 και στην Κίνα το 2008. Τον Φεβρουάριο του 2022 θα γίνουν και οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες στο Πεκίνο οπότε ευελπιστούμε να πάνε όλα και καλά και με τον κορονοϊο και το 2022 μετά τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε αυτό που δημιουργήσαμε με αγάπη και μεράκι στο ελληνικό κοινό.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ