2021-11-14 17:20:06
Φωτογραφία για Καλλίρης: «Απ’ όλες μου τις σχέσεις έχω κρατήσει φωτογραφίες, δεν είμαι από αυτούς που τις σκίζουν»

 



Ο Καλλίρης  σε συνέντευξή του στο "Λοιπόν μίλησε για τη Ναταλία Γερμανού και πώς από ζευγάρι κατάφεραν να μείνουν δυο φίλοι, για το αν θα συγχωρούσε την απιστία, αλλά και για το αν θα σκεφτόταν ξανά να παντρευτεί.

-Είναι γνωστή η σχέση σας με τη Ναταλία Γερμανού. Πώς ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε πολύ, καταφέρνουν να μείνουν τελικά δυο φίλοι;

Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούν να είναι φίλοι δύο άνθρωποι που δεν έχουν συνευρεθεί ερωτικά και είναι αντίθετα φύλα. Πάντα κάτι θα υποβόσκει. Όταν όμως έχουν κάνει έναν ερωτικό κύκλο, ο οποίος δεν είναι μικρού χρονικού διαστήματος, εμείς με τη Ναταλία ήμασταν πεντέμισι χρόνια μαζί, νομίζω πως τότε πραγματικά φεύγει το ερωτικό, ξεθυμαίνει και παραμένει το φιλικό, το ανθρώπινο, το ψυχικό. Έτσι, μπορεί να γίνουν καλοί φίλοι, δύο άνθρωποι που υπήρξαν μαζί.

-Γενικά, με τις πρώην σας κρατάτε καλές σχέσεις…

Βέβαια, έτσι το νιώθω. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να έχω καλές σχέσεις. Είναι κρίμα να μην το έχεις αυτό. Απ’ όλες μου τις σχέσεις έχω κρατήσει φωτογραφίες, δεν είμαι από αυτούς που τις σκίζουν και τις πετάνε και δεν θέλουν να θυμούνται.

-Την απιστία θα την συγχωρούσατε;

Νομίζω, υπό συνθήκες, ναι. Πιο σωστά, υπό συνθήκες, σίγουρα.

-Όταν κάποιος είναι σε μια ευτυχισμένη σχέση, γιατί απιστεί κατά τη γνώμη σας;

Θα σου απαντήσω με ερώτηση: Είναι σίγουρα ευτυχισμένος; Δεν το ξέρουμε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει ο άλλος μέσα στο μυαλό του. Βλέπουμε αυτό που φαίνεται, αλλά αυτό δεν είναι και πάντα αυτό που ισχύει. Ωστόσο, νομίζω αν είχα να σου δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση, θα είχαν σωθεί πολλές σχέσεις. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση ως προς το θέμα απιστία, οπότε θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση.

-Τον γάμο θα τον ξανά σκεφτόσασταν;

Θα ξανά σκεφτόμουν να παντρευτώ. Το θέμα είναι η γυναίκα με την οποία είμαι, να μου βγάλει μια σιγουριά. Ωστόσο, νομίζω δεν θα προχωρούσα σε γάμο, αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Το έχω κάνει στο παρελθόν, οπότε αν δεν υπάρξει θέμα τεκνοποίησης, δεν βρίσκω τον λόγο. Άρα, η πρώτη συνθήκη είναι να είμαι με μια γυναίκα που θέλει και θέλω να κάνουμε παιδιά. Εκεί λοιπόν, είναι το μεγάλο ερώτημα τώρα, θέλω άλλα παιδιά εγώ; Σε ένα ουτοπικό, σουρεαλιστικό περιβάλλον, ναι. Αλλά αυτή τη στιγμή, με όλα όσα περνάει το επάγγελμά μου, η ζωή μου και η ψυχολογία μου, όχι. Αν μιλάγαμε σε μια άλλη εποχή, θα σου έλεγα, ναι θα το ήθελα.

-Αν η απόλυτη αγάπη ήταν τραγούδι, ποιο θα ήταν;

Το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου».

-Eurovision, τι σας έχει αυτή η εμπειρία; Θα ξανά πηγαίνατε;

Η Eurovision ήταν η αφετηρία της καριέρας μου. Είναι ένας θεσμός που τον αγαπώ πολύ και θέλω πάντα η Ελλάδα να πηγαίνει καλά. Αυτός ήταν και ο λόγος που συμμετείχα τότε. Ήθελα να δείξω στους ξένους ότι έχουμε κι εμείς εξίσου καλή pop μουσική, η οποία μπορεί να διαγωνιστεί και να κερδίσει. Ως τραγουδιστής, νομίζω δεν θα ξανά πήγαινα, ως συνθέτης όμως, πολύ ευχαρίστως, αν είχα το κατάλληλο τραγούδι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ