2021-11-15 06:20:00
Φωτογραφία για Το χριστουγεννιάτικο τρένο της μαγικής περιπέτειας του Άι- Βασίλη ξεκίνησε τα ταξίδια του στην περιοχή του Βατερλό. Βίντεο.
Οι οικογένειες και οι φίλοι που θέλουν να μπουν στο πνεύμα των γιορτών μπορούν να κάνουν βόλτα με το χριστουγεννιάτικο τρένο του Άι-Βασίλη.

Το χριστουγεννιάτικο τρένο μαγικής περιπέτειας του Waterloo Central Railway ξεκίνησε να κυλά στις ράγες αυτή την εορταστική περίοδο, από τις 12 Νοεμβρίου.

Το τρένο διαθέτει περισσότερα από 15.000 φώτα και προσφέρει στους επιβάτες θέα στη γραφική ύπαιθρο του Βατερλό καθώς και μια επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του.

"Έχει περισσότερα φώτα από ό,τι περίμενα", είπε ο Ashan Qureshi, ένας επιβάτης στο τρένο της Παρασκευής. "Δεν περίμενα πάρα πολλά φώτα. Φαίνεται πολύ ωραίο."

Το τρένο αναχωρεί από τον σταθμό St. Jacob's Farmers Market. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για τις βραδιές των εγκαινίων της Παρασκευής, οι οποίες ήταν επίσης αφιερωμένες σε νοσοκόμες πρώτης γραμμής, φυσικούς, επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και τους πρώτους ανταποκριτές.

kitchener.ctvnews.ca

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ