2021-11-19 17:20:33
Φωτογραφία για Βίκυ Καγιά: Μιλά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Καμιά φορά σε πνίγει το δίκιο»...

 



Στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας τόσο για το Dancing With The Stars όσο και για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η δήλωση της Ηλιάνας στο The 2Night Show

«Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM».

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά

«Δεν μπορώ να πω ακριβώς ενοχλημένη, αλλά καμιά φορά όταν σε πνίγει το δίκιο, σε πιάνει το παράπονο. Αυτό. Ενοχλημένη προς Θεού όχι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του όπως την αισθάνεται.

Δεν έχουν δόση αλήθειας (τα όσα λέγονται για τον χορηγό) και, μάλιστα, πριν μία εβδομάδα – 10 μέρες μιλήσαμε με την Ηλιάνα στο τηλέφωνο και τα λύσαμε. Από τη δική μου τη μεριά όλα εντάξει. Απ’ ό,τι ξέρω και από τη δική της. Οπότε, όλα καλά. Το συζητήσαμε και συνειδητοποιήσαμε – εγώ τουλάχιστον συνειδητοποίησα- ότι κάποια πράγματα ειπώθηκαν και μεταφέρθηκαν αλλιώς στις δύο μεριές απ’ ό,τι ήταν. Πέρα από αυτό, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Προς Θεού»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ