2021-11-20 14:00:07
Φωτογραφία για Παρουσιάστρια του «X-Factor» η Νατάσα Θεοδωρίδου;

 Μέχρι τώρα όλοι πιστεύαμε ότι η θέση της παρουσιάστριας του «X – Factor» ανήκει δικαιωματικά στην Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια που εδώ και μερικούς μήνες ανήκει στο δυναμικό του Mega. Η Μαρία Μπεκατώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να παρουσιάσει το «The Chase», ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι, και το «X – Factor», το φαντασμαγορικό μουσικό talent show που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού τα σαββατοκύριακα μετά από τις γιορτές.

Όμως, όπως αποκάλυψε σήμερα το «Happy Day» και η Τίνα Μεσσαροπούλου, η «θέση» της Μαρίας Μπεκατώρου στο show «τρίζει».

Ο λόγος είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια, η οποία διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, έχει επανειλημμένα ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να πάρει μέρος σε κριτική επιτροπή. Όμως, δεν θα είχε αντίρρηση να παρουσιάσει ένα μουσικό show εφόσον της γίνει η κατάλληλη πρόταση.

Και, απ’ ό,τι φαίνεται, της έγινε. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους ανθρώπους με τους οποίους η τραγουδίστρια συζητάει για δουλειές, οι οποίοι είναι ενήμεροι για το ενδεχόμενο η Νατάσα να πρέπει να απουσιάζει τα σαββατοκύριακα.

Βέβαια, υπάρχει και αντίλογος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα πρώτα δύο επιβεβαιωμένα μέλη της κριτικής επιτροπής του νέου «X – Factor» είναι ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση -ο Αντώνης Ρέμος είπε το «ναι» και λόγω της κουμπαριάς του με την Μαρία Μπεκατώρου και η Άννα Βίσση συμφώνησε λόγω Ρέμου.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι ο τραγουδιστής θα δυσαρεστηθεί αν τη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου καταλάβει άλλη παρουσιάστρια.

Η ίδια η Μαρία Μπεκατώρου πάντως δηλώνει άγνοια για όλα αυτά και ξεκαθαρίζει ότι η συμφωνία της με το Mega αφορά σε έναν αριθμό προγραμμάτων και όχι σε συγκεκριμένα προγράμματα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει Λαζόπουλο το Mega...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει Λαζόπουλο το Mega...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ