2021-11-22 17:00:06
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς: Στέφανη Χαραλάμπους: «Η Άννα θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Δημήτρη»...

 



H Στέφανη Χαραλάμπους υποδύεται την Άννα Καλογεράκου στην καθημερινή σειρά του ΜΕGΑ «Η Γη της Ελιάς» που σπάει τα μηχανάκια της Νielsen.

Η ηθοποιός μίλησε στο 7ΜέρεςTV για το πώς της έδωσαν τον ρόλο και για το πώς έχει χτίσει την ηρωίδα της.

Πώς έγινε η επαφή σου με την ομάδα των τριών δημιουργών της σειράς του MEGA; Πώς σου έδωσαν το ρόλο της Άννας;

Είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, οπότε μόλις τελείωσα τις σπουδές μου, το έμαθε ο Ανδρέας και μου έκανε την πρόταση. Θεώρησαν ότι o ρόλος της Άννας μου ταιριάζει γάντι!

Πώς έχεις χτίσει το χαρακτήρα αυτής της ηρωίδας;

Προσπάθησα να μπω στη θέση μιας κοπέλας η οποία ζει σε .μια κλειστή κοινωνία, είναι ορφανή από γονείς και ονειρεύεται να φτιάξει τη ζωή της σε όλους τους τομείς.

Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση της με τη Βασιλική; Πόσο θα βοηθήσει η Άννα τη φίλη της με τον «απαγορευμένο» ερωτά της με τον Φίλιππο;

Η φιλία είναι ένα πολύτιμο δώρο! Ως Στέφανη, στη ζωή μου, οι αληθινοί φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Τους έχω πραγματικά στην καρδιά μου και είμαι πάντα εκεί για αυτούς. Κάπως έτσι είμαι και ως Άννα με τη Βασιλική. Είναι μια αυθεντική φιλία, που κρατάει χρόνια, μια σχέση τελείως ανιδιοτελής. Η Άννα αρχικά συμβουλεύει τη Βασιλική ότι η ιστορία με τον Φίλιππο δεν θα καταλήξει καλά, λόγω της έχθρας που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειες τους, αλλά βλέποντας τη στάση της Βασιλικής σε όλο αυτό, υποχωρεί, σέβεται τα θέλω της και προσπαθεί να την «καλύπτει» όσο μπορεί.

Τι σχέση έχει η Άννα με τον αδελφό της; Τι αισθήματα τρέφει αυτή για τον αυστηρό και τίμιο Αποστόλη;

Η Άννα έχει πολύ στενή σχέση με τον Αποστόλη. Είναι ο αδελφός της, η αντρική φιγούρα που μπορεί να της σταθεί βράχος ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι αυστηρός και κάποιες φορές, όταν παίρνει τον πατρικό ρόλο, εκνευρίζει την Άννα, αλλά το κάνει ξεκάθαρα γιατί την αγαπάει, είναι η μικρή του αδελφή και φοβάται να μην πάθει κάτι κακό. Η Άννα τον λατρεύει!

Η Άννα πολιορκείται από τον Δημήτρη! Κι ενώ ενδίδει στην αγάπη του και τον ερωτεύεται με πάθος, απογοητεύεται οικτρά. Τι θα κάνει;

Η Άννα ερωτεύτηκε τον Δημήτρη. Τη γοήτευσε το γεγονός ότι είναι ένας άντρας όμορφος, αλλά και με χρήματα! Είχε στο μυαλό μια ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα μαζί του και το γεγονός οι πίστευε πως θα τη βγάλει από τη μιζέρια της την έκανε ακόμα πιο πολύ να πετάει στα σύννεφα. Ως γνωστό, δεν της αρέσει η ζωή που έχει. Θέλει να ανοίξει ένα κομμωτήριο και να είναι αφεντικίνα του εαυτού της! Όμως, η σχέση ανάμεσα τους εξελίχθηκε σε έντονο μίσος. Αφού Δημήτρης την κορόιδεψε, η Άννα κάνει πάντα για να τον εκδικηθεί και θα αλλάξει χαρακτήρα.

Πώς νιώθεις που η σειρά έχει τόσο μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση; Γιατί την έχει αγκαλιάσει τόσο το κοινό;

Νιώθω ευγνώμων και τυχερή που είμαι αυτήν τη σειρά! Ο κόσμος την αγκάλιασε πολύ θερμά γιατί αυτή η «Γη της ελιάς» έχει αλήθεια.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ