2021-11-24 09:00:03
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης: «Νομίζω στην τηλεόραση η άποψη μου δεν είναι πολύ δημοφιλής»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν χθες ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για πολλά. «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής άποψη στην παρούσα φάση, νομίζω όμως ότι στο πέρασμα του χρόνου δικαιώνομαι πάντοτε. Έχω πει κάποια πράγματα χρόνια πριν, που κάποιοι δεν ήταν έτοιμοι να τα ακούσουν και τώρα λίγο τα αντιμετωπίζουν αλλιώς. Νομίζω στην τηλεόραση η άποψη μου δεν είναι πολύ δημοφιλής, στην κοινωνία όμως είναι. Νομίζω όμως ότι πολλές φορές η κοινωνία με την τηλεόραση δεν συμβαδίζουν».

Για την πολιτική ορθότητα εξήγησε: «Είναι καλό να λέμε το σωστό αλλά είναι ακόμα καλύτερο να πιστεύουμε το σωστό και το πολύ πολύ καλύτερο είναι να το νιώθεις, να βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Την πολιτική ορθότητα δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν έναν δράκο που ήρθε εδώ πέρα να μας απειλήσει και να μας απαγορεύσει να κάνουμε πράγματα. Η πολιτική ορθότητα θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με το συναίσθημα, γιατί φτιάχτηκε όχι για να μας εμποδίσει να κάνουμε πράγματα, αλλά για να προστατέψει κάποιους.

Ακόμα και όταν την επιβάλλουμε, πρέπει με ένα νοιάξιμο να την επιβάλλουμε σε αυτόν που δεν την τηρεί, όχι με το να τον πετροβολήσουμε ούτε να του ευχόμαστε κατάρες. Να είμαστε αυστηροί, να τον φέρουμε μπροστά στο λάθος του, αλλά είπα αυστηροί, όχι άγριοι, όχι βάναυσοι».

«Με δυσκολεύει να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα που δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να πρέπει να είμαι πάρα πολύ διπλωμάτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητας είναι σημαντικό, σε απελευθερώνει σίγουρα. Όταν έχεις αποδεχθεί τη σεξουαλικότητα και μιλήσεις γι’ αυτήν, μετά δεν είναι πια αγώνας είναι ένας πολύ ωραίος περίπατος, πολύ απλά, εύκολα. Δεν χρειάζεται ούτε δάχτυλο να κουνήσεις, ούτε να υψώσεις τη φωνή, ούτε τίποτα. Πολύ απλά λες… εγώ παιδιά νομίζω αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ