2021-12-02 09:30:17
Φωτογραφία για 30+ Κουζίνες σε εξοχικό - χωριάτικο στυλ
Από τα πιο διαδεδομένα στυλ διαμόρφωσης κουζίνας, σε κλασσικό ύφος, και μια επιλογή που δεν ενδείκνυται αποκλειστικά για εξοχικά σπίτια ή κατοικίες στην ύπαιθρο αφού θαυμάσια μπορεί να υιοθετηθεί ακόμη και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, αρκεί βεβαίως η συνολική διακόσμηση του σπιτιού να κινείται σε παρόμοιο στυλ.  

Η κυριαρχία του ξύλου και η σχεδόν παντελής απουσία inox στοιχείων είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό μιας κουζίνας σε τέτοιο στυλ, ενώ για την διάταξη, τα επιμέρους στοιχεία κλπ οι επιλογές είναι τόσες και ακριβώς ίδιες με μια κουζίνα οποιουδήποτε στυλ.

Vintage - αντικέ αντικείμενα, κάποιοι ανοιχτοί χώροι αποθήκευσης (ραφάκια, ανοιχτά ντουλάπια), γυάλινα - κεραμικά - μεταλλικά σκεύη, καρώ, φλοράλ αλλά και βαμβακερά - λινά μονόχρωμα υφάσματα όπως και κάθε τύπου ξύλινο βοηθητικό έπιπλο, είναι επίσης κάποια από τα ταιριαστά στοιχεία για την διαμόρφωση μιας κουζίνας σε εξοχικό - χωριάτικο στυλ.



Χρωματικά το αντικέ λευκό σε συνδυασμό με τις αποχρώσεις του ξύλου είναι η πιο κλασσική και διαχρονική επιλογή, όμως και όλοι οι τόνοι του μπλε- γαλάζιου όπως και γενικά οι παλ αποχρώσεις δημιουργούν ένα εξίσου καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Σε μια ήδη διαμορφωμένη κουζίνα ο τρόπος για να αλλάξετε το στυλ της σε εξοχικό- χωριάτικο είναι το βάψιμο των ντουλαπιών. Θα το κάνετε με χρώματα κιμωλίας και μια απλή τεχνική παλαίωσης είναι αρκετή για να δώσετε έντονο χωριάτικο - αντικέ στυλ ακόμη και σε μια εντελώς ...άχρωμη έως χτες κουζίνα. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
digsdigs.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Που χάθηκαν;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Που χάθηκαν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ