2021-12-06 08:40:08
Φωτογραφία για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου την έχουν “πέσει” μέσα στη δουλειά. Έχω πληρώσει τη “χυλόπιτα”»



Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου και την εκπομπή «Τετ-α-τετ». H παρουσιάστρια μιλησε για οκά και μεταξύ άλλων, αναφερθηκε στο «πέσιμο» που δέχθηκε στην επαγγελματική της ζωή.



«Ποιος θα κάνει την καταγγελία στον χώρο μας; Πες ότι εγώ σου κάνω μια εξομολόγηση με ονόματα. Δεν θα πάρεις να μάθεις;Δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ποτέ, δεν έχω βιαστεί ποτέ. Εγώ αυτό το “τώρα το θυμήθηκε;” δεν μπορώ να το ακούω. Μου την έχουν πέσει μέσα στη δουλειά. Έχω πληρώσει τη χυλόπιτα. Αλλά εγώ είχα κι έναν τρόπο αφιλτράριστο. Έχω πετάξει και ατάκα σε κάποιον που μου την έχει πέσει. Του είπα «με τον παππού μου θα πάω στα μπουζούκια; Ο παππούς μου κοιμάται”. Βέβαια έβλεπα ότι αυτό έχει αντίκτυπο. Αλλάζαν οι βάρδιες, γίνονταν μεταθέσεις από την μια εκπομπή στην άλλη».

«Λεκτική και συναισθηματική βία στη δουλειά έχω δεχτεί φουλ. Δεν γίνεται να πεις κάτι στον άλλον χωρίς να τον προσβάλλεις και να τον μειώσεις;

Έπεσα από τα σύννεφα γιατί δεν ήμουν μέσα στα πράγματα τόσο πολύ για να γνωρίζω συμπεριφορές αλλά δεν θα με ακούσεις να λέω “κρίμα γιατί ήταν πολύ καλοί ηθοποιοί”. Αυτά τα δύο δεν πρέπει να συγχέονται» είπε για τις περιπτώσεις Λιγν άδη- Φιλιππίδη.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ