2021-12-09 18:59:09
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Σύγκρουση τρόλεϊ SEPTA με εμπορευματική αμαξοστοιχία στο   στο Ντάρμπι της Πενσυλβάνια. Αρκετοί τραυματίες
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων επιβάτες και ο χειριστής του τρόλεϊ, τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης όταν ένα τρόλεϊ SEPTA συγκρούστηκε με ένα εμπορευματικό τρένο CSX, ανέφερε η υπηρεσία διέλευσης της περιοχής της Φιλαδέλφειας.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:30 π.μ. στην 6η και κεντρική οδό στο Ντάρμπι της Πενσυλβάνια.

Η SEPTA μετέφερε επιβάτες της διαδρομής 11 με λεωφορείο και προς τις δύο κατευθύνσεις μεταξύ Darby Loop και Island & Woodland.

Φάνηκαν άνθρωποι να φορτώνονται σε φορεία μετά τη σύγκρουση ενός τρόλεϊ SEPTA και ενός εμπορευματικού τρένου στην κομητεία Ντέλαγουερ την Πέμπτη το πρωί.

Το τρόλεϊ φαινόταν πολύ κοντά στο φορτηγό τρένο. Το τρόλεϊ είχε περάσει από την πύλη ασφαλείας του τρένου και ο βραχίονας της πύλης είχε κατέβει πάνω από το τρόλεϊ, που είχε σπάσει το μπροστινό παρμπρίζ του.

Η SEPTA είπε ότι τουλάχιστον πέντε επιβάτες και ο χειριστής του τρόλεϊ υπέστησαν τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους. Αυτοί οι άνθρωποι νοσηλεύονταν σε τοπικά νοσοκομεία.

 Περίπου 20 άτομα βρίσκονταν στο τρόλεϊ εκείνη τη στιγμή.

Η αιτία της σύγκρουσης δεν έγινε γνωστή.

nbcphiladelphia.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ