2021-12-11 09:20:09
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Του έκοψε το πόδι στα δύο, κάτι νεύρα το κρατούσαν ενωμένο»



Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη στη ζωή του και δεν πρόκειται για το ξεχάσει ποτέ.

Ποια είναι η πιο ωραία σκηνή της ζωής σας;

Όταν ετοιμαζόμουν να παντρευτώ την Κατερίνα ήταν μια πολύ ουσιαστική στιγμή, όπως και η γέννηση του παιδιού μας. Ωστόσο, θα μοιραστώ μαζί σου κάτι μοναδικό για μένα. Κάποτε είχε συμβεί κάτω από το σπίτι μου ένα ατύχημα, σε έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μια μπετονιέρα και ενώ κοιμόμασταν, ακούσαμε φωνές και τρέξαμε να δούμε τι έχει συμβεί. Ένα πολύ μεγάλο σίδερο είχε πλακώσει το πόδι του και ουσιαστικά του το είχε κόψει στα δύο με κάτι νεύρα μόνο να το κρατάνε ενωμένο.

Να σου πω εδώ πως δεν είμαι κανένας ατρόμητος στη θέα του αίματος. Οι συνάδελφοί του που ήταν μαζί, είχαν κάτσει στο έδαφος και έκλαιγαν, μην μπορώντας να δουν τίποτα. Δεν ξέρω πραγματικά να σου εξηγήσω πού βρήκα τη δύναμη και πήγα κοντά του. Κάθισα μαζί του, να του μιλάω να του δώσω λίγο νερό και κουράγιο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Έβλεπα το τραύμα από απόσταση λίγων εκατοστών. Εγώ που γυρνάω από την άλλη όταν μου παίρνουν αίμα.

Τελικά ήρθε το ασθενοφόρο και μετά από καιρό έμαθα ότι τελικά ο άνθρωπος το έχασε το πόδι του. Το συγκλονιστικό είναι ότι το έμαθα από ένα φίλο μου, όταν πάνω στην κουβέντα, μου έλεγε ότι υπάρχει στη γειτονιά του ένας άνθρωπος που έχασε το πόδι του, αλλά είχε κάποιον δίπλα του όλη την ώρα που ήθελε να τον σώσει κι ήθελε να τον βρει να τον ευχαριστήσει. Μου κόπηκαν τα πόδια, όταν συνειδητοποίησα για ποιον μιλούσε και τώρα που στο λέω, έχω ανατριχιάσει. Αυτή είναι η καλύτερη ιστορία της ζωής μου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ