2021-12-12 13:20:08
Φωτογραφία για Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δέχθηκα άδικη επίθεση από ανθρώπους στα πάνελ εκπομπών»

Στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη και τοποθετήθηκε για αρνητικά σχόλια που έχει λάβει στα social media.

«Το να βγαίνει ο κάθε ένας στα social media, ο οποίος είναι καταθλιπτικός, κάθεται μες στο σπίτι του και δεν ξέρεις τι ψυχοφάρμακα έχει φάει και να επηρεάζει τους υπολοίπους ανώνυμα. Αυτό δεν είναι ελευθερία για εμένα… Κυρία Μάρα μην την λέτε χοντρή. Πώς να την πω παιδί μου, αφού είναι. Απαγορεύεται δεν είναι social correct. Έχω μεγαλώσει βλέποντας πάνω από τα σινεμά χοντρός και λιγνός. Είμαι εντελώς απενεχοποιημένη. Δεν έβλεπα υπέρβαρος και λιποβαρής, αυτοί είναι ανθρωπολογικοί όροι. Έτσι έχω μάθει, αυτήν την παιδεία έχω κι έτσι θα εξακολουθώ να μιλώ. Ναι χρησιμοποιώ ανθρωπολογικούς όρους» είπε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Πρώτη πρώτη λέω τον εαυτό μου πίθηκο, αφού είμαστε σας αρέσει ή όχι. Μην λέτε ξεφτιλίζεσαι, πείτε τσαλακώνομαι. Μα δεν είμαι χαρτί παιδί μου. Το χαρτί τσαλακώνεται, εγώ ξεφτιλίζομαι…. Υπήρξε μια άδικη επίθεση, γιατί εγώ χρησιμοποιώ τέτοιους όρους, από ανθρώπους που ήταν στα πάνελ εκπομπών και τα λοιπά. Αν εγώ θυμώσω και σου πω ότι δεν θέλω να μιλάς έτσι για εμένα, πάει να πει ότι σου στερώ την ελευθερία του λόγου και πάει να πει ότι εγώ δεν την πιστεύω. Μπορείς να λες ότι θες αλλά εγώ δεν θα το ακούσω» συμπλήρωσε η Μάρα Μεϊμαρίδη.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ