2021-12-14 17:34:18
Φωτογραφία για Το Orient Express θα επιστρέψει στην Ιταλία μετά από 46 χρόνια — με 6 εξαιρετικές νέες διαδρομές
Η Ευρώπη είναι ήδη γνωστή για το παγκοσμίου φήμης σιδηροδρομικό της σύστημα , αλλά για μια εμπειρία που είναι κάτι περισσότερο από απλή μεταφορά, καμία διαδρομή με το τρένο δεν είναι πιο εμβληματική από το Orient Express.

 Μετά τον τερματισμό της λειτουργίας του το 1977, αυτή η ιστορική, πολυτελής σιδηροδρομική εμπειρία επιστρέφει στην Ιταλία με νέα τρένα και δρομολόγια που ξεπερνούν τη διάσημη διαδρομή Παρίσι-Κωνσταντινούπολη που τα ξεκίνησε όλα.

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ DIMORESTUDIO

Το 2023, το νέο Orient Express La Dolce Vita θα υποδεχτεί επιβάτες σε έξι τρένα που προσφέρουν έξι δρομολόγια που εξερευνούν την Ιταλία από βορρά προς νότο, μαζί με διεθνείς διαδρομές που επισκέπτονται το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και το Σπλιτ της Κροατίας. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν από μία έως τρεις νύχτες στα νέα τρένα, με άφθονο χρόνο σε κάθε στάση για να απολαύσουν τον προορισμό. Ανεξάρτητα από τις έξι διαδρομές που θα επιλέξουν οι επισκέπτες, μια ενδιάμεση στάση στη Ρώμη θα βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε ταξιδιού, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ζήσουν μια εμπειρία διαμονής στο Minerva, το πρώτο ξενοδοχείο Orient Express, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το 2024.


Δεν πρέπει να συγχέεται με το Venice Simplon-Orient-Express του Belmond, αυτό το πολυτελές σιδηροδρομικό εγχείρημα ανήκει εν μέρει στον Όμιλο Accor . Ενώ το πρωτότυπο Orient Express μετέφερε τους επισκέπτες στη δεκαετία του 1920, το νέο Orient Express La Dolce Vita έχει να κάνει με τον εορτασμό των δεκαετιών του 1960 και του 1970, μια ιστορική περίοδο στην Ιταλία γνωστή ως "La Dolce Vita".

 ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ FONDS DE DOTATION ORIENT EXPRESS HERITAGE

Εκείνη την εποχή αφορούσε τη γοητεία, την τέχνη και τη χαρά της ζωής , η οποία ενσωματώθηκε στο στυλ και τη διακόσμηση του νέου Orient Express La Dolce Vita. Αυτή η αίσθηση των δεκαετιών του 1960 και του 1970 συμπληρώνεται από πιο μοντέρνο ντιζάιν σε όλα τα τρένα, 12 πολυτελείς καμπίνες, 18 σουίτες και μία «Honour Suite» (η βρετανική ορθογραφία είναι μέρος της γοητείας της), καθώς και το εστιατόριο του πλοίου. Το τρένο είναι σχεδιασμένο από την Dimorestudio.

 ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ DIMORESTUDIO

"Στην Accor, θεωρούμε τεράστιο προνόμιο να ξαναλανσάρουμε την ιστορική μάρκα Orient Express για παθιασμένους και απαιτητικούς ταξιδιώτες. Αυτά τα τρένα προσφέρουν ένα νέο όραμα πολυτελών ταξιδιών που είναι πέρα ​​από τη φαντασία μας", δήλωσε ο Sébastien Bazin, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Accor. , σε δελτίο τύπου. «Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Arsenale άνοιξε νέους ορίζοντες σε απόλυτη αρμονία με την κληρονομιά και τη φιλοσοφία της Orient Express και σηματοδοτεί τη διαρκή επιθυμία μας να συνεχίσουμε να προχωράμε».

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ DIMORESTUDIO

Λεπτομέρειες για τα ακριβή δρομολόγια για το νέο Orient Express La Dolce Vita θα ανακοινωθούν το επόμενο έτος.

travelandleisure.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ