2021-12-14 19:00:07
Φωτογραφία για Έρχεται η «Κυψέλη» στην ΕΡΤ – Πότε κάνει πρεμιέρα;



Με τρία φρέσκα πρόσωπα στο τιμόνι έρχεται η νέα εκπομπή "Κυψέλη" στην ΕΡΤ2, ένα καθημερινό μαγκαζίνο που με τις νεανικές και εναλλακτικές του ιδέες φιλοδοξεί να συγκεντρώσει περισσότερο κοινό στη δημόσια τηλεόραση.

Η καθημερινή "Κυψέλη", που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20/12 στις 13:00 στην ΕΡΤ2, έρχεται με θεματολογία ποικίλης ύλης και με νέα πρόσωπα που αναζητούν συνεχώς τις τάσεις στην αστική ζωή, στον πολιτισμό, στην pop κουλτούρα και σε νεανικά θέματα, εξερευνώντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής με τρόπο εναλλακτικό.

Οι παρουσιάστριες Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια που έχουν μια ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης, της δημιουργίας περιεχομένου και του πολιτισμού, μπαίνουν στην κυψέλη της ΕΡΤ και φέρνουν με σύγχρονη ματιά όλα όσα αξίζει να ανακαλύπτουμε πάνω αλλά και κάτω από το ραντάρ της καθημερινότητάς μας. 

Φυσικά, ο τίτλος της εκπομπής τους δεν είναι τυχαίος, μιας και μαζί τους θα έχουν μια πολυάσχολη "κυψέλη"-ομάδα συνεργατών που έχουν άμεση σχέση με τον πολιτισμό, το σινεμά, τη μουσική και οτιδήποτε αφορά στην Τέχνη αλλά και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μέσα από τη συνεργασία τους με έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ